Calendar

Fatade ventilate

Vom vorbi despre materiale moderne, fatadele ventilate din ceramica si fibra de ciment, despre o companie cu servicii interesante mai ales in acest moment de reevaluare a investitiilor.
Avem : sisteme de fatade, asistenta tehnica la proiectare,procurarea materialelor direct de la furnizor ,asigurarea capacitatii anvelopantei de a retine caldura in cladire, investigare- diagnosticarea fatadelor (vicii de confectie-montaj si cauzele lor ),expertizare.
Ce inseamna toate acestea? Un stil de lucru pt orice tip de cladiri noi sau resedinta mai vechi, ce raspund exigentelor tot mai sporite ale clientilor, proiectantilor si arhitectilor. O calitate a executiei exceptionala, o responsabilizare tehnica, o economisire semnificativa de energie.
S-au reglementat masurile de economisire a energiei si a protectiei termice, iar cladirile ce folosesc fatadele ventilate din fibra de ciment sau din ceramica, cat si serviciile acestei firme ce si-a castigat competente deosebite in cei 12 ani de activitate, raspund oricaror clienti .
De regula pierderea de energie a unei cladiri este compusa in felul urmator : cca 75 % se pierde prin fatada, 15% prin acoperis iar 10% prin subsol. Serviciile firmei Wiss si Ermetik sunt orientate in principal pe evaluarea si studierea solutiilor de sisteme de anvelopante a constructiilor (adica fatadele si acoperisurile), respectiv pe capacitatea anvelopantei de a retine caldura in interiorul constructiei.
Competentele lor, acopera anvelopante compuse in moduri diverse, de exemplu cu sisteme de vitrare (Alum, Otel, PVC, Lemn), cu sisteme de placare ventilate (casete, panouri, ceramica, piatra naturala s.a.m.d.), cu paneluri sandwich, cu tencuieli termoizolante, cu sisteme de acoperis, terase si sarpante, etc.

Publicat în: Home & Deco
« »

Comentarii: