Fac reclama la iubire

Nu imi vine sa cred, ca din cate lucruri ar putea fi promovate pe blogul meu, eu fac reclama la ..iubire:)
Cred in iubire!
Si asta pentru ca am fost intrebata recent, “care e secretul tau, Luana”??
Nu stiu de ce oare nu am raspuns clar si raspicat…IUBIREA! Pentru ca a functionat inca tiparul unor raspunsuri paralele, pe intelesul tuturor…
Secretul meu este IUBIREA.Sub forme clasice si inocente, oarecum…Tendinta existentei mele, este sa aflu cu adevarat, ce reprezinta IUBIREA CA RESURSA A VIETII…
Nu m-am complicat niciodata , nu am combinat niciodata dragostea cu altceva, si am ars in flacari pentru fiecare intalnire si apropiere, am ars in flacari clipa de clipa,si asta m-a facut sa rad ametita de senzualitate, si sa plang,si sa privesc lung pe fereastra, radiind o energie patimasa.dRAGOSTEA, ESTE O PARTE A IUBIRII… E ca un antrenament adolescentin, in care renunti la TOT, ca sa DARUIESTI tot.
Aici , pe pamant, este terenul sangelui fierbinte. Am scris pe blog, 2 cuvinte : love&money. Pentru ca intre viata si moarte e doar dragoste si material.Suntem doar un corp de dorinta, si cand nu mai doresti nimic, mori.
Multi neaga sexualitatea, nu o manifesta deplin, si se opresc la poarta de carne trandafirie din drumul catre inima, lasandu-se vrajiti de clisee materiale,sau de frica de singuratate. Asta pentru ca am venit pe lume in familii ciudate pentru realitatea prezentului, si pentru ca functioneaza inconstient “asa trebuie”…Si eu am negat-o, ca rol in viata mea, exat atunci cand credeam ca m-am maturizat, si eu ma tem de singuratate, dar am indrazneala sa recunosc…
Tot ce este in jur ne stimuleaza exagerat senzualitatea , si in aceeasi masura ne blocheaza adevarata ei manifestare.
Imi place sa cred ca atunci cand vorbesti despre iubire, cand te preocupa dorintele tale, cand vorbesti cu ele, si le accepti si le hranesti, energia lor iti da inapoi putere , tinerete si mult magnetism.
Am fost in rol de femeie inchisa,si femeie-victima, si femeie-diva, si femeie-zeita,DE FEMEIE-MAMA,de femeie-fiica si am tras o concluzie: orice traiesti, trebuie aprofundat pana la capat. Nu e nimic rau, nimic bun, dar nu poti sa tragi nicio concluzie daca nu traiesti maxim, pana la ultima picatura, sa te saturi.
Lenea sau comoditatea, teama sau lipsa de creativitate te pot opri, dar NU TE OPRI daca vrei sa castigi un pic mai mult! Sa fii mai bogat! Daca descoperi o comoara, bogatia e evidenta, daca nu descoperi NIMIC…atunci macar stii ca acolo nu e nimic!
In pantecul femeii, legatura cu mintea ar trebui sa se opreasca.Habar nu are ce pierde, femeia care renunta la adevarata iubire.Care evita eliberarea de sclavia obiceiurilor.
Din pacate, nu exista continuitate absoluta, si indragostitii nu devin IUBIRE decat atunci cand isi accepta spatiul individual.
Am mai facut un pas, atunci cand mi-am amintit, ca la 14 ani, cand m-am indragostit prima oara , nu stiam ce este gelozia, patima, dependenta. Ca daca ma oprea cineva pe strada si imi spunea “ce ochi frumosi ai”,iubitul meu nu se intrista, iar mie imi facea placere sa il vad dansand la petreceri, cu alte fete.Libertinajul de azi, nu stiu cum si de ce, produce exact emotii opuse, paradoxale, in care esti turbat de furie si patima, de tradare si durere, cand te confrunti cu flirtul si dorinta de alt partener.
Cum sa te porti cand iubirea ta e cu altcineva? Cuuum? Sa te porti la fel! .Iubirea din tine, este la fel!Pentru ca e pana la urma, e benefic sa te aleaga dintre mai multe optiuni tot pe tine, mai ales ca si tu poti face tot asa.
Uneori totul se opreste la o experienta, doua..Uneori e un joc cu frecventa mai mare. Dar cata bucurie si relaxare iti aduce IUBIREA DIN TINE??Faptul ca tu poti iubi si atrage si trairea iubirii fizice cu un partener potrivit dorintelor tale…
Este o minune inepuizabila acest subiect…Trairea sa, o minune si mai mare!
Iubirea este o carte cu multe CAPITOLE.Iubirea intre parteneri este doar unul.

Previous post:
Next Post: