EU LUANA

Luana s-a născut și trăiește în scenicul București. Numele ei, ca orice nume de persoană are caracter istoric. Cum așa? Simplu. Numele de familie se moștenește (are caracter genealogic), numele mic se dobândeşte. În cazul de față, LUANA este de la părinți și nași, iar MEDIA, de la marea familie profesională cu care s-a angajat la drum. Oricare ar fi sursele „numirii”, ele reflectă resursele şi reţeaua de opoziţii pe care limba istorică i le-a pus la dispoziţie. Indiferent cine a ajuns ea în viață, numele s-a sudat cu imaginea purtătorului. A devenit o marcă de recunoaștere, doar pentru că a identificat la timp caractersticile pe care le are. În amfiteatrul gândurilor ei, viața este o grădina în care visele se împlinesc.

 
Ce este ea?
Ea este communicator. Cu 2 “m” pentru că substantivul lipsește din limba română. Luana comunică despre experiențele ei în media: fotograf, jurnalist, impresar, manager de proiecte media, vorbitor în fața unui auditoriu cunoscut sau necunoscut, realizator și producător tv. Luana comunică prin propriile filtre și valori, deci este un univers deseori paralel cu ceea ce este de fapt… Filtrul principal este iubirea, iar următorul, responsabilitatea

 
De ceva timp, Luana este „owner”. Astfel a adăugat încă 19 calificări profesionale, unele artistice, altele administrative, toate menite să genereze cash flow constant - ascendent. Luana nu urăște nimic, pe nimeni… Dar în vremuri mai teribiliste, când încă mai înțelegea emoția negativă supremă, aceasta se îndrepta către media. Mai exact: mass media. Ca să scape încet de suprimarea acestei vechi frustrări, pentru ca ea să nu meargă adânc în subconstient, Luana vrea să schimbe vechile reguli în propria minte și pe propriul ei blog. Astfel, nu rămâne spectator, ci reacționează… Și viața devine un spectacol minunat!