Calendar

Dubla actiune : scapati de viziuni si preluati controlul

..Sau de calorii..sau de ce vreti voi !Cum? Cu o analiza corecta, o auto-analiza..Cu gasirea unei solutii personale, la care ajungi avand modele bune de urmat, dorinta de a te dezvolta, informatie si lectura de calitate.

Pentru ca asa e orice analiza: fie ca ti se face  o radiografie, o ecografie, sau se ia un pic de sange, scopul este sa capeti o explicatie lamuritoare a unor stari prin care treci.

N-am timp sa scriu “pe lung”, asa ca manifest la o orizontala scurta cu ce am de zis.Atentionez si pe altii, de ceea ce simt, doar…Cine oare , dupa ce a inghitit mancare otravita,scuipa afara otrava, pastrand restul?? Asta face mass media cu noi…Nu suntem nici unul intr un camp de lupta, de fapt…

Numai cunoscand fata nevazuta, din spatele viziunilor seducatoare ale stirilor, reclamelor, ecranelor si aplicatiilor care ne asalteaza zilnic, putem sa ne recapatam propria si adevarata libertate. Libertatea asta fiind starea buna si naturala a fiecaruia. Care zace latenta, in constiinta (fir-ar al naibii de cuvant, ca nu-mi vine nici un sinonim acum..).

ISS_Flight_Control_Room_2006

A-mi gestiona propria viata, este - asa cum ziceam si in recentele exprimari scrise, scopul acestei etape. N-am chef sa mai fiu prizoniera a sistemelor impersonale si total nesatisfacatoare din context…D-aia ma restructurez si regrupez profesional, apropiindu-ma de oameni cu o claritate mai mare asupra fenomenelor sociale , politice si culturale.. Altminteri, fatalitatea care nu stii incotro ne duce, va monopoliza intreaga noastra energie.

a-chinese-swat-officer-shows-how-to-control-a-rioter

La un nivel, suntem un cod intr-o banca de date a centralei lumii, care habar n-ai cand poate fi sters. Asta e de fapt genul de razboi in care pierzi fara sa stii ca ai luat parte la el.

E amuzant tare ce se intampla in tara, si in lume, nu>?? Mereu se uita ca toate au parte de o dubla actiune..

Trezirea! Sa ne miscam mai cu talent, ca e singurul show care merge azi…

total_control

Publicat în: Comunicare
« »

Comentarii: