Calendar

Dezvoltare si optimizare personala de grup

Va propun sa alegeti intalnirile noastre de joi, in grup de maxim 10 persoane, pentru a lucra cu instrumentele psihologiei si psihoterapiei, comunicate personalizat, la armonizarea emotiilor tale cu logica existentei.
Inscrieri pe [email protected] cu 10 zile minim in avans.

Dezvoltare si optimizare personala de grup cu Leontina Studineanu

Ce este un asemenea grup ?

Este o intalnire a unui numar limitat la 10-15 persoane animate de aceeasi dorinta de autocunoastere de sine, schimbare si transformare personala.

Ce pot invata membrii grupului?

Pot afla, ceea ce nu stiu inca despre ei insisi: noi potentiale, resurse interioare, abilitati.

Pot invata, sa accepte: ceea ce sunt; viata asa cum este; ceea ce nu putem schimba; propriile calitati si insusiri caracteristice; emotii, sentimente negative; o pierdere etc.
Aici a invata, inseamna a experimenta, a trai, a simti “aici si acum” experiente, situatii negate, respinse, devalorizate, care devin resurse energetice si care conduc la deblocarea afectiva, restructurare mentala si echilibrare generala a persoanei ca intreg.
leo

Pot invata, sa ofere si sa primesca: afectiune, ajutor, sustinere, apreciere, incurajare, incredere, respect, intelegere, ascultare, laude, iubire, iertare, receptivitate, deschidere etc.

Pot invata exprimarea si responsabilizarea de propriile: opinii, ganduri, emotii, sentimente, idei, actiuni, decizii, consecinte, comportamente.

Pot invata exprimarea afirmarii de sine: competente, abilitati, roluri intr-o maniera adecvata, dezirabila, adaptativa in raport cu schimbarile din mediu familial si social.

Cum vom realiza toate aceste abilitati?

Prin tehnici si metode de provocare a unor experiente care produc cu usurinta facilitarea spontaneizarii emotiilor, reactivarea energiilor blocate si declansarea energiilor creatoare si autovindecatoare. Acest proces firesc, natural, este asemanator cu pregatirea terenului pentru a fi cultivat: mai intai este curatat, trecut prin foc si purificat, fertilizat si mai apoi insamantat. Dupa ce se instaleaza experienta contactului autentic si a bnucuriei de a impartasi cu ceilalti din grup magia descoperirii si deblocarii, se pot achizitiona (‘insamanta’) cunostinte verbale si rationale ce se pot sedimenta cu succes real, alimentand la randul lor noi energii benefice care dau sens si bucurie deplina vietii.

Ceea ce veti dobandi in final se va reflecta atat la nivel personal, uman, cat si la nivel profesional. Armonizarea interioara, dobandirea unei noi perspective asupra propriei persoane si asupra celorlalti, potentarea capacitatilor de adaptare, creativitate, reinventare, eficienta, comunicare, inteligenta emotionala si sociala, sunt apanajul unei persoane echilibrate, mature psihologic, cu premise favorabile pentru reusita si succes.

Publicat în: Comunicare
« »

Comentarii: