LUANA MEDIA

Nu servim cafele la companii aeriene:)
Suntem imbracati la fel, pentru ca uneori in viata, cuvantul echipa, vine dintr-un caz real.
Stim sa facem tot felul de lucruri in domeniile de comunicare pe print, video si audio, deoarece eu gandesc (si vorbesc, si prezint, si scriu…), Cezar este dj, le rezolva pe audio indiferent daca sunt spoturi, emisiuni, compilatii muzicale, sau jingle sounds -iar in video se misca impecabil in editare; Octav filmeaza, regizeaza si editeaza pentru televiziune de aproape 7 ani.
Am pus fotografia aceasta, pentru ca aici nu se vede exact cat suntem de” smecheri” in domeniile noastre; … pe unde am mers  eu, elitele asa arata: modesti, zambitori, usor inconstienti de valoarea lor:)

Echipa noastra(in aceasta formula)  lucreaza in domeniul productiilor video/audio de 5  ani. Saptamanal realizam  emisii pentru televiziune, dar avem si  clienti pentru evenimente, filme de prezentare, si absolut nimic din ceea ce poate capata o forma de comunicare vizuala nu ne sperie… De fapt, asteptam inca marea provocare!

Despre mine daca pui numele pe net, nu gasesti mai nimic reprezentativ si real, exceptand info-urile profesionale, despre emisiuni/evenimente.
Despre cine sunt cu adevarat, afla doar cine trebuie.  ( continuare aici )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>