LUANA IBACKA

Despre mine daca pui numele pe net, nu gasesti mai nimic reprezentativ si real, exceptand info-urile profesionale, despre emisiuni/evenimente.
Despre cine sunt cu adevarat, afla doar cine trebuie. Ce am eu de comunicat este legat de profesie si potentialul ce decurge din experienta mea bine garnisita cu foto, video, productii,evenimente, lumea larga a show biz-ului si televiziunii, presei mondene si presei home-deco.
Ce am facut in ultimii ani? Emisiunea “Caminul de 5 stele” si “Fermier caut nevasta”pe Prima tv. Am mai avut un sezon talk show-ul “Specialistii”, o emisiune necesara oamenilor insetati de informatii juridice si medicale.Din 2011 realizez un proiect TV deosebit, emisiunea “Cunoaste, viseaza, iubeste”, tot pe Prima TV, desigur…

Sunt full time good girl si mama coerenta. Am o imaginatie iesita din comun pentru a da sanse maxime studioului meu audio/video, unde realizez filmari, editari video, proiecte radio si tv, documentare pentru mediul on line,etc.
Multi oameni nu ma plac pentru ca …SUNT DIFERITA. Sunt independenta, LIBERA de obligatii majore si asta doare. Nu am nevoie decat sa fiu sanatoasa, ca stiu exact ce am de facut cu resursele de care dispun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>