Luana Media Magazine

Arta de a trai cu stil.

FUGI DE TENTATII!

Fugi de tentatii dar fa-o incet…M-a amuzat teribil vorba asta, si s-a potrivit la fix cu ce simt acum. Uneori, iarna mai ales, dupa vacante si perioade in care mananci mult, dormi prost ca ti s-a schimbat programul, intri intr-o usoara depresie, le cauti tuturor nod in papura…ma rog: nu esti multumit.
Ce e de facut? Un bun sfatuitor ar zice sa ma apuc de sport, sa reduc execesele alimentare, sa citesc eseuri despre viata si motivare…sa ma plimb in aer liber,etc/
Eu am alta propunere. Sa fac exact ceea ce ma atrage. Sunt atractii irezistibile de a cheltui, de a dansa, de a strange in brate pe cineva, de a da muzica tare si a racni, de a suna un fost iubit, de a trosni in gura toate alimentele care ingrasa, de a pleca noaptea cu masina si a plange pe melodiile care-mi provoaca amintiri, de a ma provoca excesiv la tot ce imi place. Acum vorbesc la telefon cu cineva care e departe, si datorita distantei…imi pot permite sa vorbesc si sa gandesc orice.
Toate astea mi se par … tentatii! Trebuie sa fug de ele, sunt ca fumatul, bautul si sexul, cer din ce in ce mai mult. Oare? Sau pot masura oricand si oricum tot ce fac?
Eu una incerc. Tocmai citesc o carte despre forta controlului. Atat timp cat te poti stapani, cat poti controla anumite actiuni…doar cerul e limita.