Calendar

Despre ce este intalnirea din 24 februarie

Cine ar strica o duminica muncind? Noi NU !
Duminica ti-o dedici tie, familiei, curatirii sufletesti, fixarii unor dorinte, intentii pentru zilele ce vin…Modul in care facem acest lucru, difera de la persoana la persoana. De la o minte la alta.De la un suflet la altul.
Anatol, Leontina si Luana vorbesc despre CE SE POATE face pe nivelul mental, pe nivelul afectiv, pe nivelul energetic, astfel incat pe nivelul biologic (unde traim cu toate cele 5 simturi), sa fim echilibrati.

Sub controlul educatiei, vointei, dezvoltarii intelectului, avem un comportament social normal. Lipsa acestor sisteme de modelare, duce la sentimental de LIPSA, de ‘Asa nu se mai poate’, de vicii sau dominatii de instinct.
Adevaratul drum al vietii interioare este unul dificil, mai ales daca suntem déjà foarte poluati de credinte gresite, inoculate lent, sau acceptate inconstient. Parcursul si schimbarea presupun un inalt grad de daruire, si o motivatie inalta a muncii.Plus studiu si continua informare. Astfel ne putem MODELA , acordand parametrii fizici, cu cei mentali si cu cei psihoemotionali.

Voi posta in continuare detalii despre seminar. Informatii/raspuns pe mail [email protected]

« »

Comentarii: