Calendar

Daca stiti pe cineva cu scleroza multipla, un sfat..

Daca stiti pe cineva care a fost diagnosticat cu scleroza multipla sau borrelia, nu ezitati sa-i trimiteti acest e-mail.

In ultimii ani, tot mai multe persoane au fost diagnosticate cu o astfel de boala, dar nu au stiut unde sa mearga, ce investigatii sa faca, ce tratament sa urmeze si s-au resemnat, spunand ca nu mai e nici o cale de vindecare. TOTAL FALS!

Există foarte multe dovezi care arată că fibromialgia, Parkinson, lupus, sindromul oboselii cronice, boala Chron, boala Pick (demenţa frontotemporală), Alzheimer şi scleroza laterală amiotrofică sunt cauzate tot de spirochete. În creierele a 14 din 16 pacienţi decedaţi de Alzheimer au fost găsite spirochete Treponemaviabile. Oameni buni, vă rog, nu este normal să aveţi bacterii în creier! Singura consecinţă a acestui lucru este afectarea creierului în moduri şi intensităţi care depind de tipul bacteriei, de starea sistemului imunitar şi de moştenirea genetică.

Milioane de oameni mor de o moarte înceată şi oribilă datorită infecţiilor care sunt aproape imposibil de detectat prin metodele actuale de diagnostic, dar care, odată descoperite, pot fi cu siguranţă tratate în sensul în care să nu se mai producă deteriorări suplimentare şi chiar, deseori, să se obţină recuperări, aşa cum se evidenţiază în studii.
Unde se pot face analize pentru diagnosticarea corecta si completa:

Laboratorul omologat Lyme Diagnostic recolteaza ei sange, analizele costa 350 ron, sunt gata in maxim 7-10 zile, analizele care se solicita sunt microscopie in camp intunecat si westernblot:RN-AT IgG, trebuie sunat la ei si facuta programare, adresa:Bd. Dimitrie Cantemir 12-14, Corp B, Ap.1, sector 4, București (aproape de intersecția cu Bd. Mărășești), Telefon: 021 335 0395 / 0744 335 039 E-mail: [email protected], program recoltare sange Luni-Vineri 8.00 - 16.00

Dr Gogoase de la spitalul Fundeni - 0727.800.365, analiza costa 350 ron

Tratamentul urmat de o persoana cu multa vointa si dorinta de viata, care a reusit sa invinga boala:

Tratament recomandat de Dr Rosca Tatiana pentru protectie ficat si altele, in timp ce lua antibiotice:
-Silimarina - 1cps/zi
-Curcumina - 2cps/zi
-Redoxon - 1cps/zi
-Supradyn - 1cps/zi

Acum ia un tratamant naturist tot recomandat de Dr Rosca Tatiana:
-Vit C1000+macese+acerola - 1cps/zi
-Alive - 1cps/zi
-Cat’s claw - 3cps/zi
-Reische - 3cps/zi
-Maytake - 3cps/zi

Antibiotice a luat:
-Tavanic
-Unidox
-Tinizol
-Azitrox
-Clindamicina
-Tagremin
-Minoz
-Ciprofloxacina
-Rifampicina
-Doxiciclina

Important de mentionat este faptul ca, persoana care a reusit sa invinga boala, a dat dovada de multa vointa, de o ambitie fara margini de a se insanatosi, astfel incat a urmat in paralel terapia bowen ( aproximativ un an si jumatate), a renuntat total nu doar la carne, ci in general la mancarea preparata termic, a consultat un nutritionist si a urmat un tratament naturist bazat pe seminte, cereale,etc.si de asemenea, a urmat un program de miscare, de exercitii fizice, care a contat foarte mult.

In momentul in care s-a declansat boala, persoana respectiva a fost parasita de sot, a ramas fara casa, nu mai putea sa reziste fizic la un serviciu solicitant si cu toate astea, a reusit singura sa invinga nu doar boala, ci si toate aceste evenimente nefericite din viata ei.
Daca pe unii dintre noi, aceste evenimente nefaste, i-ar fi daramat pur si simplu, pe ea a intarit-o!

Acum vrea sa faca tot mai cunoscut faptul ca oricine are vointa se poate vindeca de aceasta boala, astfel incat, tot mai multi sa aiba o noua sansa la viata!

Publicat în: Comunicare, Sănătate
« »

Comentarii: