Calendar

Daca ar fi legal, M-AS CASATORI…

…CU MUNCA MEA:)
Suna ciudat poate, dar tot scriu despre iubire de ceva timp, si am simtit la un nivel profund al fiintei mele, ca lucrand la emisiunea si proiectele mele de COMUNICARE, ma simt indragostita, vie, creativa, mai aproape de esenta vietii, decat in orice alta relatie. E o diferenta fata de munca la un servici obligatoriu, stiu diferenta pentru ca am lucrat si in “sclavagism”. Fiecare etapa fost necesara elevarii mele, si iubesc toate momentele existentei profesionale care m-au adus azi sa gandesc asa…
(Workaholica?? Nu..)
Lucrez la un mod de exprimare mai neconventional al iubirii. A dori sa ma casatoresc cu munca mea, este o gluma la adresa dorintei subconstiente de a pastra aproape ce imi place. Eu stiu ca nu se poate, dar tanjesc totusi…A armoniza aceste 2 parti, rational si irational, logic cu emotional, e sportul pe care trebuie sa …il iubim si sa il practicam zilnic.
Apropos de mesajul verighetei pe inelar…urmeaza sa va impartasesc! Pana atunci doar atat : cei care poarta inel pe degetul din mijloc, sunt persoane care vor sa se expuna, carora le place sa fie centrul atentiei. Asa se justifica si gestul obscen de a arata acel deget : vrei ca toata lumea sa te priveasca si sa fie intrigata cumva :)
PS : IMI recunosc intentia de a fi in-conjurata de oameni.. care vor sa CREASCA!!!!

Publicat în: Personal
« »

Comentarii: