Cursuri


 

1.CURS welness

 

DESCRIERE:
Cum să rămâi mereu tânăr și în formă (10 pași). Un CURS de 3 ore în care afli despre legătura dintre minte și corp, despre ce înseamnă, vârsta biologică, vârsta cronologică și vârsta psihologică. Bio indicatorii îmbătrânirii, cei biologici, capacitate de efort, nivel de antioxidanți, tensiune arterială, țesut adipos, masă musculara etc., pot fi controlați mental, emoțional, astfel încât să se regenereze.

 

2. CURS stabilire de obiective prin înțelegerea PUTERII MINȚII: „Pasiunea ca afacere”.

 

DESCRIERE:
Durata este de 1-3 ore, la cerere. Obiectivele dvs. ar trebui să reiasă din viziune și pasiune. Arată imaginea ta la nivel înalt (acela al contribuției și scopului ). Scriind obiective și repetându-le permanent, încorporați în gândul vostru subconștient, și în cele din urmă vă oferă energia schimbării VISULUI ÎN REALITATE.

 

3. CURS IMAGINE ȘI COMUNICARE

 

DESCRIERE:
Durata este de 3 ore. În comunicare se găsesc 5 niveluri, și anume: comunicarea intrapersonală, comunicarea interpersonală, comunicarea de grup, comunicarea de masă, comunicarea publică sau mediatică. Înțelegerea categoriilor de verbal și non-verbal, de comunicare paralingvistică, servește IMAGINEA pe care ți-o creezi clipă de clipă prin:
-expresia feței;
-contactul vizual;
-limbajul corpului;
-distanța fizică.

 

4. CURS EXPRIMARE ÎN VIDEO ȘI ÎN PUBLIC

 

DESCRIERE:
Orice comportament și orice limbaj înseamnă comunicare. În public sau în fața camerei de filmat, exprimarea de sine devine cel mai greu obiectiv de atins. Pentru a debloca aceste teritorii utilizate azi pe scară largă, e necesar să se înțeleagă conceptele de dezvoltarea motorie, intelectuală și afectivă ce însoțesc și susțin dezvoltarea comunicării. Dincolo de exprimarea unui sentiment sau a unei idei, e nevoie de o dublă mișcare: a da și a primi. A înțelege și a spune. A învăța și a reînvăța.

Leave a Reply