CONCERT ROCK CARITABIL DE PAŞTE – THE SOUND OF HOPE

Fundația “Fleur de Lys” organizează evenimentul “The sound of hope”, la Hard Rock Cafe Bucuresti, în cadrul campaniei cu scop umanitar “Ospitalitatea – Onoarea de a reda speranța”.
Concert de paste - web

Pe 23 aprilie, de la ora 20:30, Trooper, cea mai iubita formatie de Heavy Metal din Romania si trupa Steelborn, vor susţine un concert caritabil, care ne va readuce sunetul sperantei si bucuria de a ii ajuta pe ceilalti. Moderatorul acestui eveniment va fi Luana Ibacka.

Fondurile stranse cu acesta ocazie vor fi utilizate pentru:
- Ajutor alimentar destinat Asezamantului Filantropic Mixt “Acoperamantul Maicii Domnului”, Biserica Tuturor Sfinților, din cadrul Parohiei “Precupetii Vechi”;
- Realizarea unor pachete consistente cu cele necesare copiilor din Sectia Oncologie a Spitalului “Marie Curie” cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Accesul la concert se face pe baza unei invitaţii, cu scop de donaţie, în valoare de 30 RON, ce poate fi obţinută direct de la Hard Rock Cafe.
Pentru rezervari va rugam sa sunati la nr. 021 2066261.

Evenimentul “The sound of hope“, este organizat de Fundaţia Fleur de Lys în parteneriat cu Hard Rock Cafe, trupele rock Trooper şi Steelborn, Marele Priorat Autonom, Ospitalier, Spiritual şi Militar al Sf.Ioan din Ierusalim - Cavaleri de Malta, Romania, Asociatia Medico-Socială “Sf. Andrei” şi Rock FM.