Cel mai sigur job

Cand auzi de job-uri bune, primul sentiment este sa mergi tu, apoi sa le spui celor dragi…
Atat de mult am gandit si regandit proiectele profesionale, incat acum, in vacanta, am descoperit un job de exceptie, cu atribute unice : nu se va termina niciodata, si esti rasplatit si apreciat pe masura…
Domnul din film, este un entertainer al traficului, pentru primele ore ale fiecarei dimineti, de ani si ani…Sta intr-o intersectie, si transmite urari matinale, zambete si voiosie. Orasenii au ajuns sa nu mai conceapa ziua, fara sa isi absoarba optimismul lui Johny.
Pare exagerat? Sincer, as trece mereu dimineata printr-un loc in care un batranel de 91 de ani, te incarca de bucurie, si nu-ti permite sa te lasi prada vreunei griji…Dimineata are un sambure, un miez, care devine centrul intregii zile, si e tare confortabil sa ai un ritual optimist.
Johny este Happy man. Asa cum ar trebui sa fie orice ..man. E atat de dragalas,si oamenii au atat de multa nevoie de el, incat a devenit o resursa de viata pentru el insusi si pentru comunitate.
A creat un loc de munca si un fel de activitate, prin care strada, [email protected], soferii,devin colegi de munca.Munca de a fi fericiti :)) Participanti la un proiect cu finantare infinita..
Eu, pasionata de comunicare, ma intreb mereu cand simt ceva care imi place..: CE PUNE LA COMUN,ACEA PERSOANA CU MINE? CU CEILALTI?
Asta e comunicarea, si intrebarea la care trebuie sa raspunda orice job: ce punem la comun, ca sa avem o relatie constructiva cu ceilalti?
Dovada ca stie raspunsul ,despre Happy man s-a si facut un film,un blog, si un trend .. Happy Man…
Un alt personaj vesel de culoare, a creat in 2013 cea mai puternica melodie a momentului…

Mi-ar placea un job in care sa impart zambete, si sa primesc iubire.As putea dezvolta cele 3 simturi obligatorii, pe care omul are nevoie sa le adauge celor 5..ca sa faca fata adaptarii cu prezentul..
Acestea sunt : BUCURIA,ENTUZIASMUL,RECUNOASTINTA..
AS PUTEA…Sa dansez si sa IUBESC fara frontiere!
Dovada ca m-am angajat !

Previous post:
Next Post: