Calendar

Cel mai bine e sa te convingi singur

Homeopatia nu este inca o stiinta medicala matura, mai ales ca in prezent se lupta cu diverse strategii de marketing din industria farmaceutica clasica.
Homeopatia este o disciplină medicală onorabilă, medicii homeopați sunt medici homeopați pentru că le pasă de suferințele oamenilor si au posibilitatea să trateze bine bine pacientii, nu doar pentru diagnosticele pe care le aveti ci si pentru ceea ce a dus la aceste diagnostice . Homeopații nu sunt ”in sistem”, nu le cereti decât să vă trateze si aveți incredere in eforturile lor de a a vă considera importanți. Tuturor pacienților le recomand să găsească un homeopat in apropiere, care să aibă grijă de problemele lor si să facă apeluri disperate pe internet doar după ce au consultat medicul homeopat din apropiere.


Pentru a aprecia mai bine efectele tratamentului homeopatic, invățați să vă observați. Nu doar faptul că boala trece are importanță ( desi acesta este punctul esențial, bineînteles) ci și ce se modifică in comportamentul sau viata dvs in toate aspectele. De asemeni, pentru un bun remediu, uneori amanuntele stranii despre felul in care reactionati, dorinte , aversiuni, somn, etc. sunt importante, dar medicul va stii sa va intrebedespre ele. In general, in timpul consultatiei este bine sa fiti relaxati dar si concentrati, sa raspundeti la intrebari si sa nu va irositi timpul si al dvs si al medicului degeaba.

Publicat în: Sănătate
« »

Comentarii: