Ce face dragostea pentru noi

Inca poti fi lovit?Inca poti fi trist?Inca simti diferenta intre zile bune si zile rele?

Fa dragoste..

Cand faci dragoste,ca un dar al iubirii, nu ca un act nervos, necesar,sau obsesiv,relatia se indreapta spre cresterea interioara. Spre o evolutie in capacitatea de a sta in armonie si acceptare.
Cand suferi, plangi. Cand simti placere, zambesti… Cand dragostea si placerea sunt totuna,accepti in sfarsit ,toata gama de sentimente fara sa iti mai inchizi inima, fara sa iti mai judeci partenerul…
Cand inima incepe sa se deschida, energia pe care o raspandesti aduce placere si bine tuturor celor din jur, contribuie la diminuarea fricii si a stresului universal.
Corpul este primul care vorbeste despre iubire. Cu el exersam iubirea de sine, si apoi iubirea pentru partener.
robert-pattinson-shares-passionate-kisses-with-co-star-in-dior-homme-fragrance-ad
Cand te gandesti la primul sarut, intelegi ceea ce limba poate dirija ca energie in intregul trup. Cine nu uita asta, apreciaza valoarea nevazuta a unui sarut..
Fiecare afla in felul sau, tot ce are nevoie pentru decodificarea dragostei..
Totusi merita sa spun, ca evolutia, cresterea la un nivel mai inalt al dragostei,te face sa infloresti fizic si emotional, si cand partenerul tau nu iti este alaturi. Asta pentru ca, asa cum ziceam mai sus, iubirea e continua in tine, nu mai exista frica, pauza, tradare, abandon.Ai constientizat.
Ajungi la asta cand te-ai daruit total. Cand esti doar instrumentul la care celalalt play-eaza. Stii ce muzica este in tine, si ea nu se va mai opri.
Energia feminina este forta vietii.Ea se reactiveaza in natura.Marea, iarba, padurea, toate te conecteaza la energia masculina pe care ai constientizat-o.
Multi barbati au trait o viata intima nesemnificativa, dar au avut realizari importante, altii exceleaza in pat dar nu ajung la o constiinta a iubirii si relaxarii, altii sunt acei barbati superiori, care se simt completi, cei care si in fata esecului si in fata succesului, nu se schimba niciodata. Ceea ce face un barbat superior cu energia lui, ii da calitatea vietii.El alege partenera care ii ofera splendoarea extazului, lasandu-l sa se focuseze liber. Capcana atentiei, acolo unde duci focalizarea, conduce la o constiinta a energiei masculine.
Ce ar trebui sa spun, ca sa se inteleaga ca dragostea poate face totul pentru noi?
Ca poti invata din cele mai ascunse dorinte si fantezii,din cele mai puternice emotii, cum sa folosesti experientele relationale pentru propria dezvoltare?
Cat de mult ne framantam cu chestii mai putin importnate, decat o adevarata educare si cultivare a dragostei, sub formele ei fizice si emotionale…

Azi mi am facut o mica lista de dorinte si ganduri pe aceasta tema…

“De cand te-am cunoscut, am incetat sa mai ma apar”

“Doresc sa ne deschidem inima impreuna,dezintegrandu-ne in aceasta deschidere”

“Vreau fiinta ta profunda si prezenta ta reala”

“Exploreaza raspunsurile intrebarilor mele ca sa afli despre tine”

“Inimii mele ii este deajuns pieptul tau ! “

Previous post:
Next Post: