Ce e si cu povestea asta in doi ?

Mai sunt cateva zile, si ne vom dumiri toti cei care participam si ne implicam in acest val nou…POVESTE IN DOI!

Am raspuns in fel si chip celor care m-au intrebat “ce se intampla vineri 14 NOV”?.

Dar mai mult ca sigur nu am cuprins esenta acestei energii pe care o simt in mine de cand am creat acest event. Este energia lui “impreuna”, este ceva despre care am auzit candva mai demult, cand filmam un reportaj despre sfarsitul lumii, asa cum erau predictiile lui 2012…

Epoca “eu si restul lumii” s-a incheiat odata cu intrarea in mileniul 2, si efectele individualismului au inceput sa doara rau. Lumea femeilor si lumea barbatilor sunt foarte competitive, si rolul de EL si de EA se tot distorsioneaza. Dar nu e nicio problema de fapt…Nu este pentru cei care sunt inzestrati cu puterea de a vizualiza, de a constientiza, intrucat atelierul vietii, caminul fiecaruia, este propria imaginatie. Percepem conform obiceiurilor, dar obiceiurile se schimba…Fiecare este raspunzator in exclusivitate de tot ce i se intampla…

Asa si eu…Am decis sa folosesc tot ce mi s-a intamplat in ultimul deceniu jumate de viata, si sa ofer inspiratia unei POVESTI IN DOI, asa cum nu se vorbeste si nu se impartaseste. In jurul meu sunt multe femei care sunt etichetate ca SINGURE, independente, sau mai stiu eu cum. La fel, si multi barbati. Isi pun statut OPEN, COMPLICATED sau single…In realitate, tuturor ne stau la indemana instrumente, actiuni, pasiuni, astfel incat zi de zi sa existe cel putin…O POVESTE IN DOI. Fara izolare, doar conexiune…Si simtind asta, un mare si prost obicei (si frica), singuratatea, dispare…Multe cupluri locuiesc impreuna,sau sunt casatoriti, dar sentimentul de singuratate este prezent…

Relatiile sunt create pentru a se sfarsi. Nimeni nu se afla intr-o perpetua relatie. Singura relatie nesfarsita, e cu propriul sine.Nu poti avea vreodata un partener care sa te supere, supararea ne apartine :)..Eu cred cu tarie in relatii fericite!

Ce solutii sunt pentru a genera relatii frumoase, neconditionate, prin care corpul de barbat si corpul de femeie sa isi mentina energia, si doar sa se armonizeze impreuna?

Iata la ce raspunde POVESTE IN DOI. La a fi conectati la sinele nostru, si la a putea sa ne conectam cu placere cu orice partener de sex opus. Sunt atat de multe legende false despre diferentele barbat - femeie, si o infinitate de lucruri care ne separa…Ca si cand nu ar fi normal sa fim diferiti… Ne stau la indemana cuvintele, gesturile, dansul, respiratia, calatoriile, muzica, pentru a ne conecta si a ridica la cele mai inalte trepte ale placerii, relatia FEMEIE - BARBAT.

Ce poate fi mai frumos pentru o femeie decat sa isi exercite feminitatea? Sa stea cu focul aprins sa isi astepte barbatul?

Ce poate fi mai frumos pentru un barbat decat sa isi exercite masculinitatea? Sa isi surprinda zi de zi femeia cu prezenta lui…

Nu ne dorim altceva decat afectiune, atentie, si acordarea importantei. Cu puterea gandului reusim sa schimbam obiceiurile, traditiile, cliseele, care au ridicat ziduri in comunicarea simpla si fireasca dintre el si ea. A fi inspirat, inseamna sa iesi de pe cararea batatorita.

Iesi in lumea noua care se deschide oricaruia dintre noi acum! Suntem mai liberi ca niciodata, iar prezentul este o aventura pe care putem sa o imbogatim cu tot ce ne place!Exista o gratie a constientei, unde traiesti atat de usor beatitudinea vietii..

Prietenii mei dragi, Adela, Dragos si Mario, se vor juca cu mine si cu voi, de-a expresie prin gand, vorbe si miscare, astfel incat sa devenim cu usurinta conectati unii cu altii. Abundenta pe care am descoperit-o recent, se refera la faptul ca atunci cand constientizezi, traiesti de doua ori..Dubla respiratie, dubla placere, dubla atentie, dubla iubire, dubla recunostinta, dubla senzualitate…Si tind sa cred ca exersand, voi fi din ce in ce mai bogata, voi tripla..si apoi, la infinit!

Mai jos aveti linkurile de inscriere si desigur, descrierile oficiale :)

Ai aici link inscriere event.

Event pe facebook

 

PPFINAL