Calendar

Ce am acumulat, am asimilat…

Indiferent ce mi-au zis numerologii pt acest an, 2011 mi se pare un an greu. Vorbesc despre mine,poate altora nu le-a sunat ceasul trezirii. Eu de cand caut sa ma comport ca o “trezita” imi dau seama ca functionez… eronat.

Am ales sa sufar in loc sa accept un gol. Am ales sa ii chinui si pe altii - pe care ii iubesc, de teama singuratatii. Am ales sa ma agat in continuare de atasamente si relatii, desi nu mai cred in ele.

Am vazut de foarte tanara familii si cupluri care se cearta zilnic, isi faceau viata un iad, se minteau, dar care…erau impreuna. Nimeni nu se gandeste la separare…pana unul din cei doi nu fuge la altcineva. Deseori, suferinta in relatie, perpetua enervare este o varianta mult mai usoara decat a fi singur. Daca rezolvi o problema, apare alta…si alta…si alta…E ca un sarpe care isi schimba pielea…dar ramane un sarpe.

Astazi sunt atat de trista, incat ma topesc de tristete. Sunt atat de constienta de cum stau lucrurile, incat nu mai imi vine sa ma pacalesc pe mine sau pe altii. Nici oamenii de stiinta, nici oamenii cu pistolul la tampla nu pot smulge vietii adevarurile esentiale. Ele sunt mereu cu noi, pt ca in orice intrebare avem si raspunsul. Dar mai niciodata, nu vrem sa il vedem…

Uneori, cand mananci prea mult din ce iti doresti, raman elemente nedigerate care te otravesc. Uneori, cred ca e mai bine cu burta goala…Tot ce am acumulat, am asimilat, dar nu toate au fost ale mele.

 

Publicat în: Comunicare
« »

Comentarii: