Calendar

Cand sa zic ceva rau…

…imi aduc aminte de cate am citit, auzit si chiar recomandat altora.
As zice ceva rau despre faptul ca atunci cand e cald (de fapt si cand era frig…), cand e vara, partenerii profesionali sunt disparuti, epuizati, neseriosi. Este de fapt o mare SITA, prin care se cern inca o data cei cu care lucrezi sau vrei sa te impartaneriezi.
As zice (rau)ca e un paradox ca nu sunt in concediu dar cheltuiesc la fel de mult stand acasa..Ba chiar mai mult!Asta imi arata ca ar fi bine sa cheltuiesc relaxandu-ma oriunde as fi, si sa imi schimb gandurile “de oras”…Sau pur si simplu, sa dansez intr-o sala noua, cu alta muzica…
As spune (rau) ca sunt dezamagita ca a inceput deja august, intrucat evident, e ultima certitudine a verii si vacantei. In fine, alchimizez, si zic “E august la inceput! Mai am o luna linistita si fierbinte !”
284339_2185042756396_215459_n
Cand sa zic ceva rau, constientizez ca fiecare surpriza a existentei , are o singura directie : PLACUTA! Surpriza de a NU avea de la vara, de la parteneri, de la context, ceea ce iti doresti, e sita care filtreaza informatiile, si ai ocazia sa pastrezi exact ceea ce iti trebuie (chiar daca nu coincide mereu cu ce iti doresti).

Cand realizez diferenta intre dorinta nebuna pe care o am in directii care nu imi trebuie NEAPARAT, ma umfla rasul, si imi dau seama, ca sunt pe un teren de joaca,UN PORT PLIN DE VAPOARE, sau o sala de dans..Singura mea grija e sa ma misc!Si sa ma misc (DOAR)cu cei care tin RITMUL CU MINE!

PS: cum au trecut nori pe cer, asa au trecut azi “tentatii” cu minus, dar NU M-AU PRINS (sic)
Am iubirea care ma hraneste, ma alimenteaza si ma face sa vad care e de fapt esenta…Un gest de iubire pe zi, si stii cum arata ce e important.

Publicat în: Comunicare
« »

Comentarii: