Cand o femeie iubeste…

…asteapta sa i se raspunda cu multa iubire.Aceeasi iubire. Dar asta nu se intampla …

O femeie frumoasa, a intalnit un barbat frumos, si cand iubirea ei a vibrat in el, instant s-a declansat o pasiune fara explicatie. Fara granite.

Mai tarziu un pic,un lant de rationamente logice a inceput sa limiteze viziunea despre aceasta iubire.   La el…   La ea, credibilitatea iubirii a crescut cu fiecare zi.

Mai tarziu un pic, el si-a dat seama ca logica lui, este miscata de atata pasiune, gratie, recunostinta,dragoste pura, entuziasm, chiar si rabdare…Ea il iubea de-adevaratelea…

Mai tarziu un pic, si-a dat si ea seama de eforturile lui. Ea nu intelegea ce spunea el adeseori, dar il asculta cu atentie. Cu urechile, cu inima, cu tot corpul. Si  pentru ca ea isi incepea ziua singura mereu, a trebuit sa il astepte si pe el, ca sa fie pregatiti de drum amandoi.

Drumul nu e aproape niciodata cum credem noi, sau cum ni-l dorim.Uneori drumul este o calatorie interioara, a mintii, a sufletului, care atunci cand face un transfer in realitate,spunem..“minunile exista”

Cand o femeie  iubeste, exista certitudinea ca celalat  creste,  infloreste, se  dezvolta superb in preajma ei..Ce iubesc, e hranit cu seva vietii, pe care doar o femeie, care-si aduce aminte sa fie copil, sa fie si mama, sa fie si zeita, sa fie si un nimeni, poate oferi…

Cand o femeie iubeste, fiziologia ei este de neinfrant. Ea poate dormi doar cateva ore , si se poate trezi plina de energie. Ea se misca, iubeste miscarea, are o dieta si niste ritualuri ale ei, care ii creaza resurse noi de iubire, independente de restul lumii.

Cand o femeie iubeste, este mai libera de prejudecati si de esecurile vietii, ca orice alta femeie.Grija ei este sa ofere, si pentru asta, trebuie sa fie …perfecta !Ea este mereu tanara si frumoasa, si lacrimile ei spala privirea de invidie si frica, si inima ei pompeaza sange proaspat mereu, si respiratia ei oftata oxigeneaza creierul mai des….

Barbatul care se simte iubit astfel, nu va uita niciodata femeia care a crescut in el sentimentul ca ..minunile se intampla…

Cand o femeie iubeste, e nevoie sa isi reprogrameze mintea. Nimic din ceea ce a stiut vreodata despre barbati, nu ii e de folos. Ne intalnim unii cu altii deloc accidental..Ne intalnim, femeie cu barbat pentru ca pasiunea este ceea ce ne face sa simtim gustul vietii...Sa ne trezim dimineata devreme, sa ne culcam seara tarziu..E combustibilul care te face sa iti atingi potentialul maxim, in TOT ! profesie, sanatate, relatii…

Cand o femeie iubeste, stie sa tina focul aprins pentru barbatul ei, iar el va simti caldura de departe…

Iubirea nu are pret, nu are chip, e numai esenta…