Azi m-am simtit bogata!

Ieri a fost o zi trista pentru mine. Nu imi facea nimeni nimic rau, dar pretul multor schimbari din viata mea, m-a coplesit. Am cerut din tot sufletul, un semn de sustinere care sa alchimizeze epuizarea in care ma aflam, si sa devina resursa prin care sa deschid o noua fereastra . Si am primit. Prima vorba buna, si din suflet, mi-a oprit parca sangele ce venea navalnic, pulsand, in tample si inima, paralizandu-mi circulatia…A venit de la cine vroiam eu..

Dragostea adevarata, golita de interese, pura si nealterata, venita din alta dimensiune,m-a salvat acea clipa, in care am putut pasi inafara indoielii. Mi-am dat seama de un lucru frumos azi, cand ma simt atat de bine : ca iubind, traiesc intelectual, emotional, o satisfactie unica. Aceea de a crea abundenta si fericire, din lipsa si esec. Asta pentru ca “vorba buna” de care aveam nevoie, a venit de la persoana pe care o iubesc.  A fost ploaia care a spalat ce simteam, si primul zambet printre multe lacrimi. Am stralucit un pic, si apoi m-au vazut si alti prieteni, m-au sunat si alte persoane, s-au petrecut si alte minuni.

Cine e langa mine, nu a fost niciodata persoana potrivita, sau persoana pe care eu contam. Pe cine am iubit, nu a fost persoana care a ramas, sau cea de “viitor”. Cu toate astea, cred in iubirea “de sus”, cea fara explicatie, ratiune, cu toata puterea inimii…

Ce stiu sigur , este ca viitorul e mereu AZI, si ca o clipa poate sta atarnata in spatiu foarte mult, si ore in sir pot fi  chinuitoare si nesfarsite uneori..Ceea ce le da o valoare sau alta, este placerea de a fi cu persoana pe care o iubesti. Linistea si bogatia , sunt clipele “impreuna”.

Evolutia ne pune multe obstacole. Credinta , iubirea si binele, nu cad para malaiata…Cei care se iubesc stau departe unii de altii, job-ul pe care-l ai in menire il descoperi cu mari sacrificii, si in general, orice lucru important, te face sa nu ai liniste si confort.

Ma simt bogata deci cu dragostea mea ferecata cu multe lacate, cu misiunea si scopul vietii inca neimpartasite, cu viata mea de familie neconventionala, cu prietenii mei care ma fac sa ma simt deseori singura, cu grijile mele ca niste norisori agresivi - noaptea mai ales…

Sunt bogata pentru ca prin ele vad iubitul perfect pe care il am, un job care ma provoaca zilnic, o stare familiala care ma tine tanara si in forma, prieteni care se schimba mereu, niste griji care sunt benzina de viteza maxima…

Azi  e totul, o comoara de senzatii doar ale mele..Din care iubirea este si va fi pe primul loc.Nimeni si nimic nu ma tine departe de ce iubesc, si asta ma achita de toate lipsurile.

 

PS: pentru prietenii mei de pe facebook, sa nu credeti ca FB-ul, acest jurnal al fericirii, nu ascunde printre randuri, si celelalte aspecte ale vietii . Energia vietii bune si de calitate insa, se regaseste in a fi impreuna pentru un scop. Al meu este sa duc mai departe o valoare importanta: iubirea adevarata.In numele ei, ma  pot recrea zi de zi,clipa de clipa, chiar si din cenusa. Nu sunt mereu cea mai vesela, dar sunt mereu cea care crede ca dragsotea invinge.

 

Previous post:
Next Post: