Calendar

Azi 7 august LUNA NOUA IN LEU

Este o zi perfecta pentru a aduce sau a incepe lucruri noi ,in  iubire, un proiect, o idee, un loc de munca. Faceti o lista cu ceea ce vreti sa se manifeste in viata voastra.

Leul este un semn guvernat de Soare, un semn care ne spune ca fara lumina  suntem pierduti.  Daca vreti  cu adevarat ca “zeii” sa  va ajute, cititi cu  voce tare mesajele , plini de entuziasm.
Luna ne protejeaza, ne linisteste:” Sunt mereu in siguranta, astfel incat pot sa-mi asum riscuri ghidate intuitiv, si am destula putere ca sa am grija cu tandrete si indarjire de viata, care merita protectie “.

Creativitatea, pasiunea, puterea, vointa puternica, copiii sunt cai care ajuta sa intram in contact cu scanteia sacra din noi. Aceasta energie sacra feminina ne permite regenerarea, ne pune la indemana “ invataturile “ necesare reinoirii, puterea divina o gasim in noi, doar asa putem aprofunda relatia cu spiritul nostru, doar asa ne putem reconecta la nevoile sufletului noastru .

Energia Lunii Noi este intotdeauna influentata de aspectele astrologice pe care le face cu restul actorilor astrali. In primul rand, aceasta Luna Noua energizeaza casa IV, vorbim de o casa cardinala, de un teritoriu natural al lunii, in consecinta, aceasta energie lunara combina apa cu focul iar inceputurile au  legatura cu familia, o  noua resedinta, o familie noua, tot ce tine de familie, parinti, camin , putere interioara sunt evidentiate in aceasta perioada. Totusi, apa combinata cu focul au nevoie de reajustari permanente pentru a se intelege iar din acest motiv, noutatea este aducatoare de stres emotional.

Tot Luna Noua este in trigon ( aspect benefic de 120 grade ) cu Uranus retrograd in Berbec. Un aspect de trigon este un aspect ce curge usor, fara tensiuni aparente sau stari de neliniste. Deoarece acest aspect implica pe Uranus retrograd, aceasta Luna Noua poate aduce anumite bonusuri karmice prin familie, prieteni, protectori, grupuri, astrologie, esoterism, cariera.  Problemele vechi pot gasi acuma rezolvare iar calea de urmat este mai clara. Uranus retrograd aduce in general inversari neasteptate, in semnul Berbecului, aceste modificari sunt destul de personale iar in casa XI aceste modificari vizeaza relatiile de prietenie, sperantele voastre.“ Reinventeaza-te “  spune Uranus retrograd in Berbec iar in trigon cu Luna Noua in Leu, suntem deschisi la ocaziile de schimbare care apar de nicaieri. Imaginatia, ingeniozitatea  lui Uranus se combina cu usurinta cu forta creatoare a Leului, pot aparea castiguri financiare neasteptate, noi prieteni sau asocieri dinamice  permit obtinerea unor castiguri neasteptate.

Nodul Nord in Scorpion ne cere sa ne bucuram de viata fara a fi nevoie sa avem o multime de lucruri de care sa ne ingrijoram, sa invatam sa-i ajutam pe  ceilalti . Este un timp in care riscurile sunt rasplatite. Este vorba de transformare  iar experientele urmatoare vor cere implicarea in fel de fel de relatii care sa ne ajute sa renuntam la valorile ponosite care ne tin legati.

Soarele aclama: “ Sunt intotdeauna stralucitor, chiar daca cunt constient de asta sau nu. Imbratisez experimentul divin al propriei mele unicitati, amintindu-mi ca lumea are nevoie de darul meu”

 

SURSA mail

Publicat în: Puterea minții
« »

Comentarii: