Calendar

ASA NU SE MAI POATE !

Am auzit atat de des aceasta propozitie, incat mi-am provocat 2 mentori ( MÉNTOR s.m. 1. Preceptor, educator; îndrumător, povățuitor. 2. Plantă pe care se altoiește o ramură de la o plantă tânără, cu scopul de a-i imprima caracterele acesteia. ), la o discutie mai ampla cu publicul.

In viata am descoperit cat este de confortabil sa ai in preajma oameni alaturi de care petrecand cateva ore, respiri mai usor, atat fizic cat si psihic. Asta fac mentorii, indrumatorii, sfetnicii. Intervin cu experienta lor in existenta altora, si o fac mai clara. Mai aproape de cea adevarata.

qq

Intrucat nu este foarte clar ce este clar si nici ce e adevarat fata de ce nu este adevarat, avem ocazia sa ne intalnim cu totii si sa impartasim cunostinte despre viata.
Calificati in profesiile de psihologi si parapsihologi, traineri, lectori si autori de carti, Anatol Basarab si Leontina Studineanu au in plus de aceste frumoase statusuri, calitatea de…vindecatori. Iti vindeca mintea de informatii care imbolnavesc, iti transmit cunoasterea spre auto-vindecare interioara.

Toate acestea insa au un pret. TE SCOT DIN ZONA DE CONFORT !
Deci daca asa nu se mai poate, afla CUM SE POATE adoua duminica din acest moment :)

REVIN cu detalii. pentru inscrieri [email protected]

Publicat în: Puterea minții
« »

Comentarii: