Calendar

Amageala si vrajeala

LUA MOV and SEPIA

 

Vampiri, demoni sau ingeri..asta vad de vreo 2 ani in serialele tv destinate copiilor…Am tot stat sa ma intreb, ce au in cap producatorii si directorii de programe de pot difuza cu obstinatie atatea filme pentru minori, cu content ambiguu si periculos pentru mintea celor mici…Magia, intunericul, puterile paranormale, sangele, costumele de vrajitoare si vampiri, sunt o intreaga industrie..Nu pot schimba asta. Pot doar intelege.

Si mergand pe propria durere din inima, aceea de a fi nevoita sa ma abtin din a spune ce gandesc, ce simt, pentru ca noi oamenii suntem cam diferiti, iata-ma mai inteleapta o scanteie decat bunica si strabunica, pe care le vad zbatanadu-se indignate dintre ingerii si demonii de SUS, locul despre care noi nu facem decat scenarii.

Azi am plans de exemplu pentru ca am vorbit prea mult, am gandit prea mult, si fluturasii mei din burta, au pierit.Ar fi trebuit sa-l vad pe cel pe care il iubesc, ca ei sa se trezeasca, dar asta nu s-a intamplat. S-a intamplat in schimb, sa ma las inlantuita de lasitatea si ipocrizia din jurul meu, pe care le evit cat pot, pana nu mai pot. Ele n-ar exista, daca nu ar fi filme, seriale, articole si carti, vrajitoare si prosteala pe care le tot vad promovate si impachetate artistic…Imi amintesc din nou de ele, pentru ca le vede si fii -mea si ma gandesc ce va produce in timp si asupra ei..Un gand, o scena, un cutit infipt in inima la gandul tradarii si abandonului, m-au facut sa ma tem si azi de ele, desi sunt constienta..ca nici macar nu exista! O dezamagire in dragoste, o razbunare, un joc al puterii..si gata ! Nimic nu mai e la fel, ai nevoie..de magie !

Doamne, cate cursuri si experiente am parcurs ca sa inteleg ca totul e ..DOAR VRAJEALA ! N-as mai investi o clipa din viata mea in industria vrajelii, si regret ca se poarta atat de mult vampirii si demonii.. Mie imi plac lucrurile clare, si ramane in picioare COMUNICAREA simpla, de la inima la inima, pe care doar cine crede in puterea inimii deschise o poate intelege. Nu sunt atat de trendy cat as vrea in planul marketingului on line, dar nici ca mai imi pasa azi…Efectul de bumerang, in care esti aruncat si te intorci, se refera la ganduri si intentii, nu la oameni. Asa ca ma folosesc de inima mea ardenta, sa atrag prin focul din ea toti ingerii iubirii, avand siguranta ca prezenta lor e cea mai frumoasa dovada ca…Ca ce ?? Ca imi pot permite atunci cand simt, atat slabiciuni cat si lacrimi, cineva acolo sus ma iubeste !

« »

Comentarii: