Ai putea raspunde cu DA la orice intrebare?

Anul trecut pe vremea asta eram la mare, si intr-un context astrologic si peisagistic deosebit, am reusit sa am un moment de constientizare care mi-a schimbat radical intreaga viata.
Fara sa stiu in detaliu ce scenariu cream cu acele lumi deschise, si in ce portal am nimerit, am avut curajul sa cer ceva imposibil : un partener care ar putea sa imi raspunda afirmativ, la tot ce ii cer.
Nebunica de mine :)
A urmat un an de nedescris…Intreaga mea lume s-a schimbat…Si inceputul schimbarii, a demarat miraculos, cu intalnirea 5 zile dupa micul meu ritual, a partenerului care a facut fata provocarii mele…A raspuns afirmativ, privindu-ma in ochi, la intrebarea asta de neasumat…“Ai putea raspunde cu DA la orice intrebare?”

Parcursul acestei relatii de tupeu, m-a adus in punctul de a nu A mai avea NIMIC …De a ma face sa renunt la tot ce EGO-ul meu stia despre existenta, si de a ma cobori in sinea mea, atat de mult, incat “cuceririle” vietii mele profesionale,familiale, emotionale de pana acum, sa nu mai faca doi bani in viitor.

Toate erau in mine, dar le uitasem, si fugeam dupa incarcatura unei vieti superficiale si lipsita de adevarata importanta pentru marea mea crestere…

puteam raspunde DA (100%) la aceste intrebari?

Iubesti cu adevarat ?
Crezi in ceea ce faci?
Ai ales constient scopul vietii tale?
Te simti in armonie cu lumea?
Esti fericita cu tine?
Esti fericita in relatia ta de cuplu?
Esti impacata si in armonie cu membrii familiei tale?
Stii catre ce te indrepti?
Esti recunoscatoare fiecarei zile?
Ii accepti in orice conditii pe prietenii tai?
Ai doar bucurie si compasiune cand te uiti la relatiile din trecut?
Esti sincera cand comunici?

Nu, nu puteam raspunde sincer 100 %, si realizam ca orice mica indoiala, facea ca DA ul sa devina NU.

Ieri noapte, venind spre casa, m-am oprit pe un lac si am cautat luna pe cer.A fost un eveniment astrologic similar cu cel de anul trecut. Am cautat in mine intentia care sa ma faca sa inteleg tot ce mi a rasturnat viata intr-o perioada asa scurta.
Intentia mea era aceeasi. De a avea doar AFIRMATIV in viata mea, de a vota PLUS in orice situatie, de a avea alaturi partenerul de drum care sa ma sustina si care sa ma iubeasca neconditionat.
Si brusc, am realizat ca dorinta mi s-a implinit!
Clipa de clipa MA AM PE MINE ! Care gandesc asa, care nu ma indoiesc de mine, care sunt OPEN non stop…
Am realizat cat de mult am cautat inafara mea ajutor, am realizat cat de mult am daruit sperand ca voi primi, si ca am incetat sa ma centrez pe energia mea imensa..
Absolut nimeni pe pamant, decat eu insami, imi pot spune DA in orice situatie…Doar eu raman stabila si sigura si in iubire neconditionata cu propria persoana, si cele singurele datorii, le am fata de mine.
Asta a fost raspunsul stelelor, si lunii si soarelui pentru Luana.

Si acum, pot spune ca Vreau fara sa Doresc, ca ma Preocup de toate fara sa ma Nelinistesc, ca Aspir fara sa pun Patima, ca Actionez fara sa Insist.

Nu exista cale mai usoara sa afli lucruri despre tine, decat intr-o relatie cu un partener pe care il iubesti. Asa se intampla de cand ne luam ramas bun de la copilaria biologica. Atragem parteneri, care ne arata clipa de clipa cine si ce suntem, ca ganduri si comportamente. Exclusivitatea nu va fi posibila in relatii, decat cand esti perfect tu cu tine, altminteri este nenaturala si ceruta doar de nesimtite pretentii de superioritate sau de a compensa prin relatia cu celalalt proasta relatie cu tine insuti.
E atat de bine si minunat sa recunosti asta, incat chiar nu mai mi-e frica de faptul ca relatiile au vreun sambure de NU.
Relatiile sunt totdeauna pozitive, constructive, si daca stai sa te observi cum te manifesti in ele, nu te mai poti supara vreodata pe celalalt.

Poate ca pare usor si deloc revolutionar acest mic articol,dar pentru mine, presupune o intreaga transformare.
Ma simt o Regina acum, o Amanta, o Amazoana si o Magiciana, care tinde spre echilibru si lumina cu fiecare respiratie.
Fiecare sentiment si emotie sunt de mii de ori mai puternice, si trairea mea, poate porni cu viteza luminii de la NIMIC la TOT.
Multora li s-a parut suspect cand am schimbat sintagma blogului meu, in Love & Money.
Ea nu inseamna altceva decat A FI & A AVEA.
Intrucat sunt gata sa fiu si sa am… intr-un mod constient:)

Ca sa am o incheiere, transmit intreaga mea pretuire, acceptare neconditionata, iubire calda si nesfarsita, celor care stiu ca fara ei nu as fi ajuns aici si acum…

Previous post:
Next Post: