Ah, foamea de iubire…

Ne construim sau deconstruim cuiburi,cariere,familii , afaceri, si cand avem o clipa de ragaz, ne apuca disperarea.Gradul in care stam mai mult sau mai putin singuri , ne face mai disperati sau mai putin..

O recunoastere radicala a fricilor, constiente sau subconstiente, ne poarta catre un eveniment, o relatie, sau catre ceva care schimba la fel de radical viata.

Azi am oftat ascultand in masina o muzica la care vibram, si m-am focusat pe un sentiment… Iubirea,dragostea fizica, povestea eterna..Simtirea si emotia pot rasturna intr-o picosecunda intreaga lume, si asa si eu, amintindu-mi o puternica si recenta stare de iubire…

In confruntarea cu realitatea, cu oamenii, cu problemele si responsabilitatile zilei, o scanteie de senzualitate, amintirea unui foc adanc din privire,a atingerii profunde a buzelor, focul apropierii fizice, ma face sa ma simt ca un vazator , intr-o lume de orbi

Dupa ce gonesc? Nu stiam…Muzica mi-a adus in fata stralucirea infinita a iubirii. Cand corpul canta, cand iubitul  e partenerul perfect, se reveleaza o parte a sinelui ascuns, ce reda identitatea intreaga, pierduta pe drumurile mai putin importante. Iubirea este resursa si sursa vietii.Cultivarea si decriptarea ei este cheia a.. TOT.

Nu exista afaceri mai bune decat cele bazate pe  sex ..Puterea, razboaiele,bogatiile, au semintele sexualitatii in ele… Dependentele sunt motorul industriilor care fac banii.Multi sunt dependenţi de lucrurile materiale,aduna bani si averi, tocmai din aceasta nesiguranta a existentei unei alte realitati: afectiunea,iubirea,emotiile.

De ce oare nu se face legatura corect intre sex-iubire-bani??? De ce partea evoluata,educata a omenirii, cu tot cu istorii,stiinte,religii, nu reusesc sa faca doua parale in fata unei pofte carnale sau a imaginii unei femei goale??

De ce e atat de importanta energia sexuala? Pentru ca ..Stim toti. Esti mort de oboseala sau nervi, si energia unui sarut, a trezirii placerii printr-o strangere a coapselor , atingerea delicata a conturului urechii, te relaxeaza si te energizeaza in acelasi timp, facandu-te in cateva secunde alta persoana..Respiratia, pulsul, temperatura corpului se schimba instant, si dintr-un corp obosit si gol, o minte incordata si tensionata, simti din nou ca traiesti…

 

Pantecele nostru e deschis si viu. E prima chakra si baza constructiei sau deconstructiei personale.Ca sa lupti pentru o calitate si o libertate a vietii, ca sa intelegi deal-ul cu iubirea, ca sa slujesti sinele si nu obsesiile sexuale, e nevoie sa constientizezi forta energiei care pleaca si vine prin aceasta poarta.

Primul pas benefic catre mine si inima mea, l-am facut cu cativa ani in urma, cand in urma multor experiente si antrenamente de cunoastere /dezvoltare personala, am inceput sa spun cu usurinta si sinceritate..“te iubesc”. Dar nu ca l-am zis asa..ca il mai spusesem.Ca o noua credinta… .Am inceput sa il traiesc ca o stare permanenta, si sa il simt ca pe un foc care cere permanent un combustibil de ars, pentru a lumina si incalzi fara oprire. Caldura asta dilata corpul, si creaza o energie unica, mai ales daca ajungi sa citesti in flacarile sale simbolurile sacre transmise de la inceputuri.

Sexul pompeaza o energie curata si sanatoasa, ca si respiratia, sunt la fel de naturale…Extazul iubirii ni s-a daruit tuturor ca o baza, ca un inceput, pe calea intelegerii dragostei si divinitatii. E cazul sa exprimam curat si sanatos deci , valoarea unica a iubirii fizice, pentru a merge mai departe, pe scara mai inalta a iubirii neconditionate..In esenta, focul dinauntrul inimii, cu care te incalzesti si te consumi, devine soarele si lumina care ii incalzeste pe cei din jur…

Am inceput un alt nivel al iubirii, cand am acceptat ca focul din mine ,arde ca sa incalzeasca inima  celorlalti. Chiar daca el (partenerul) vine/pleaca, focul ramane. Ca sa il simt pe celalalt, e nevoie sa fiu mai presus de pretentiile si necesitatile mele.Imi amintesc mereu, ca daca dau vina pe celalalt de ceva, brusc simt ca ma racesc..

Ramane mereu doar ce dai . Oferi iubire sau refuzi iubire.Extazul vine cand frica pleaca…

Am putut sa pun cap la cap aceste randuri, pentru ca astazi a fost o zi cand la un anume nivel, am facut o legatura intre sex-iubire si bani.Mai departe de mintea si sentimentele mele, sunt  ale tale, ale tuturor femeilor si barbatilor. Nu exista nici macar o persoana care sa nu aiba o trauma afectiva in trecutul foarte indepartat sau mai apropiat,legat de mama, tata, primul partener sexual,educatie,statut social, care sa nu ii fi dictat un anume tipar afectiv. Ca sa ai o calitate si o libertate a vietii, repet..e nevoie sa decriptezi iubirea si valoarea energiei sexuale.

Abundenta adevarata, profund ADEVARATA a existentei incepe ..in pantec:)).De aceea relatia cu “foamea” devine o metafora, indelung exploatata. Degeaba mananci dulciuri, sau fumezi, sau iei antidepresive cand n-ai iubire..Degeaba shopping sau clubing,foamea de a cheltui, de a avea chestii….II “imbogatesti” pe cei toti care au inteles ce se vinde si ce se cumpara…Degeaba mergi la un masaj erotic, sau iti iei un surogat…

Mai bine accepta focul, aprinde pasiunea, sublimeaza energia iubirii. Pentru a te expansiona, pentru a depasi limitele corpului..e necesar sa intelegi corpul.

Luana Media