Calendar

11.11.2011

Macar cate putin, si tot ati auzit si voi ceva cu energiile si schimbarile legate de un nivel superior de constiinta, la nivel planetar.
Vor fi multe alte activari si valuri de energie – care se vor intensifica de-a lungul anului 2012 si dupa aceea – iar ele vor ancora o noua fundatie pentru Era Iubirii, astfel ca vor consta, în mod preponderent, din vibratii diferite de iubire, amestecate cu alte calitati adecvate. Este important sa va amintiti ca, atunci cand sunt ancorate energii, ele trebuie sa activeze energiile si constiinta în fiinta voastra. Activarile va ingaduie sa intelegeti mai bine energia Creatorului si contribuie la unimea cu Creatorul. Activarea inseamna pronuntarea si concentrarea pe cuvinte si ganduri.Ea genereaza, mai ales in zile ca asta, cu cifre aliniate, o puetrnica energie.
Recunoasterea anumitor calitati reprezinta, pur si simple, un proces de explorare a Luminii Creatorului, în vederea sustinerii unei noi intrupari.
S-ar putea sa remarcati ca energia ce se ancoreaza in noiembrie este foarte diferita de senzatiile simtite în momentul conectarii cu tranzitia energetica, ce incepe la data – sau în jurul datei de – 12 decembrie 2011. Acesta este un lucru de care trebuie sa fiti constienti, ca sa va asigurati ca va conectati cu ambele modificari de energie, pentru a primi intelepciunea si constiinta adecvata din fiecare. Prima modificare energetica se va concentra pe puterea launtrica, în timp ce a doua modificare si activare energetica se va concentra pe iubire. Prin puterea conferita de sufletul si adevarul din fiinta voastra, veti constientiza experienta si veti intrupa mai multa iubire.


11-11-11 va marca punctul culminant al noului val de energie; aceasta este o energie din insasi sursa si sufletul Creatorului, ce se ancoreaza în Pamant – insa, si mai important, în fiecare persoana de pe Pamant. Exista o cantitate de energie mai mare decat a fost vreodata pana acum, programata sa se ancoreze mai degraba în oameni, decat în energia si în constiinta Pamantului. Aceasta este o mare realizare în sine, intrucat inseamna ca omenirea este gata sa isi preia raspunderea pentru propria evolutie spirituala, ca transformarea poate veni – si va veni – din interiorul fiecarei persoane, fiind mai degraba proiectata în realitatea Pamantului, decat sa determine Pamantul sa zdruncine omenirea, ca sa se trezeasca.

Ca si in cazul tuturor valurilor de energie, valul energetic 11-11-11 detine calitati ce provin din sufletul Creatorului, ce trebuie intrupate si adoptate de catre omenire. Aceste calitati sunt:
• Iubirea ce izvoraste din adevar
• Deschiderea
• Unimea
• Fericirea
• A capata putere
• Intruparea
• Sensibilitatea
• Eliberarea

Fiecare calitate este mentinuta în cadrul valului de energie, de fiecare data cand invocati energiile sa se reverse asupra fiintei voastre si sa curga prin fiinta voastra. Prin simtirea valului de energie, activati de asemenea aceleasi calitati din interiorul fiintei voastre – asta insemnand ca, daca nu v-ati insusit inca lectiile fiecare calitati, ele vor aparea în realitatea voastra, ca sa va ajute sa intrupati acea calitate. Va vor fi impartasite intelepciunea si intelegerea privind fiecare calitate, aduse de valul de energie – astfel incat sa puteti mentine, folosi si exprima mai plenar acele calitati, în realitatea voastra.

Publicat în: Puterea minții
« »

Comentarii: