Workshop PORTRET

PORTRETUL- UN GEN FOTOGRAFIC PLIN DE SEMNIFICATII

Cateodata nu e nevoie de nimic mai mult decat o mana de nisip pentru a ne face sa constientizam ca totul tine de creativitate si de mult exercitiu. Nici in fotografie lucrurile nu difera mult. Totul e sa incerci, sa te joci si mai ales sa ai ocazia de a incerca iluminari creative. Echipamentele de studio au rostul lor, sunt situatii cand trebuie sa iluminezi scene complexe si vaste cat un hangar dar in fotografia de portret abordarea subiectului se face de la o distanta suficient de mica pentru a nu necesita mii de wați. Si pentru a deovedi ca toate acestea sunt posibile v-am pregatit un workshop de portret cu echipament de campanie din dotare.
Timp de 2 zile, Oliver Hadji, fotograf profesionist, va face in centrul de pregatire F64 o demonstratie de maestrie in fotografie folosind doar blițuri TTL si diferse accesorii de difuzie. Si daca nu detineti un DSLR cu blitz extern o sa aveti ocazia sa va jucati cu Canon 7D, 5DII, 85mm 1.8, 135mm 2.0, 430EX II, 580EX II si o bijuterie de Zeiss 50mm 1.4 cu focus manual totul asezonat cu multe multe accesorii.
Ostilitatile se vor desfasura IN MAGAZINUL STUDIO F64 dupa cum urmeaza:
• Vineri, 17 februarie – 16.30 – 20.10
- 16:30 – 17:30 – Oliver Hadji – prezentare portofoliu propriu si portofolii ale unor fotografi renumiti
- 17:30 – 19:00 – Oliver Hadji – prezentare tehnica
- 19:00 – 19:10 – O mica pauza de relaxare
- 19:10 – 20:10 – Exercitii practice, testare aparatE
Luana Ibacka (EU adica,fotograf si realizator tv) mediaza relatia intre cel din fata si cel din spatele camerei foto, exersand pentru invitatul din Germania, abilitatile de model. Momentele inedite de lucru si dialog, vor face parte dintr-un reportaj televizat, in emisiunea “Cunoaste,viseaza, iubeste”-Primatv.