Vara si netul

Intr-unul dintre aspectele mele sufletesti, exista o convingere, ca atunci cand voi fi evoluat suficient- incat iubirea de sine si echilibrul minte-inima sa fie intr un grafic temperat…prezenta mea on line va semana cu perioada asta de vara…
Vara si netul, merg intr-un ritm altfel, v-ati dat seama si voi…Indiferent cata “ardere” este in jur, tot ce se aprinde…se stinge mai usor, se da cu crema, sau se usuca repede.
Ochii in telefoane..da! Dar am vazut si oameni lasand din mana telefonul, si traind momente..vii!
Net-ul este divertisment,o iluzie,o frumoasa afacere, si principala unealta de comunicare.
Dar rapeste din alta realitate…
Si asa de fun, cauta sa simti in vara asta o oportunitate de a vedea care sunt oamenii langa care te linistesti.Care sunt oamenii cu care iti place mult sa vorbesti. Care sunt partenerii langa care vibrezi la maxim…Cu cine iti place sa simti o respiratie adanca sau o atingere ineterioara..Cu cine ai dansa..

Mereu atunci cand ai ceva, devine mai pretios cand dispare…Si e la fel de valabil, sa ai tot ce e mai bun, si sa il traiesti intens.
Vara si netul se pot desparti. Revenirea iti va arata cat de bine e sa traiesti..un pic de vacanta. Sau mai multa…

De la privit telefonul din juma-in juma de ora, vara asta am ajuns la performanta de 2-3 ori/zi. Imi place comunitatea mea de prieteni de pe facebook, si cred in blogging..Sunt bloggeri care scriu minunat si ma inspira cand le citesc textele…Ei sunt un motiv…Dar mai stau pe net, ca multi altii, pentru ca nu sunt sigura ca doar cu mine, as putea sa fiu cea mai fericita.SI pentru ca mainele mele nu pot imbratisa cand imi doresc..
Tocmai de aceea, ies in realitate si absorb experiente noi. Beneficiile soarelui si verii..sunt beneficiile luminii…Iar lumina aduce totul la numitor comun : forta creatoare a propriei gandiri face ca realitatea sa fie un paradis terestru! Vad mai usor la lumina, cum fiecare cuvant, atitudine,privire,mesaj, vesteste lumii, cat de inalt e planul meu..
922943_4865704723793_1617119741_n