Fii tu MODELUL!

Imaginea??

Ca sa iti dai seama ce imagine generezi, priveste cine te admira, cine te iubeste, cine a receptionat corect mesajele transmise de IMAGINEA TA!

Dupa goana de “like-uri”, de awarness, urmeaza..sa analizezi adevarul. In rarele situatii de autenticitate, oamenii se trezesc..aproape SINGURI! AI GENERAT O IMAGINE COMERCIALA, FACILA, AI ADUNAT MUUUUUUUUUUUUUUUUULTI!Ai generat un joc al inteligentei emotionale..esti mai putin popular, ca ai comunicat codat…

A fi singur in acest caz = a fi liber. Nu e panica decat poate un moment, si momentul acela apartine publicului, nu tie..Daca vrei sa fii ca toata lumea, te poti intoarce acolo! Acolo e mereu la fel ! O multime de scenarii previzibile!

Cand esti TU, esenta pura si unica, descoperi surpriza posibilitatii de a-ti crea prin IMAGINE, ce personaj visezi… Orice personaj, in care poti pune cate un strop din esenta ta.

Dupa o vreme, devii (daca esti bun), un model. Un model de urmat, deci un tipar.

Nu e usor. Dar merita ! Accepta gandul ca poti fi autentic, si ca nu e nevoie sa urmezi modelul celor din jur, ca poti fi chiar tu MODELUL!  Si foloseste-te de imagine ca sa ajungi acolo, clipa de clipa !

PS : esenta mea este iubirea!Sunt absolut convinsa ca imaginea pe care o vezi se converteste la nivelul mintii (ego) si la nivelul inimii (emotiile). Nu poti alege doar cu inima, dar poti fi plin de iubire mereu .