Satsang


Daca este ceva care ma atrage cu putere acum, este obtinerea linistii.Pacea mintii totala, care seamana cu apa unui lac de munte, clar, nemiscat, in care te poti oglindi perfect. Parca respir mai amplu doar la acest gand…Ma si vad, traind de o suta de ori mai intens decat acum, doar fiind limpede si neclintita de nici o conditie contextuala.
Daca este ceva care nu ma lasa sa fiu in aceasta stare, este ca undeva la nivelul straturilor emotionale care imbraca sufletul meu,care apartin mintii mele ca si ganduri, sunt amintiri pe care le-am ingropat adanc. Nu mai stiu care sunt cauzele unor actiuni, sentimente, convingeri din prezent. Intrucat eu nu mint – sau asta STIU doar despre nivelul constient, ma intreb daca traiesc in adevar. Dar adevarul de care nu stiu? Poate ma confrunt cu un prag nevazut, in care exista un adevar despre mine mult mai adanc. Imaginea sinelui meu adevarat si complet, raspunde la niveluri subconstiente, pierdute in timp, in copilarie, in perioada din burtica mamei, si cine stie, poate si mai inapoi in timp.
Stiu metoda prin care voi afla totul despre mine. Si o sa o impartasesc tuturor de la un moment dat incolo.Deocamdata am o intentie extraordinara, care stiu ca ma va purta catre mine, si-mi va oferi ce imi doresc : imaginea mea clara, linistita, perfect armonioasa.Intentia mea este de a fi permanent in compania ADEVARULUI. Si asta in sanscrita, se scrie legat : SATSANG.Chiar daca SAT e “adevar”, si SANG “in compania”, ele impreuna formeaza un singur cuvant puternic si important .

Previous post:
Next Post: