O imbratisare de la mine

Am inebunit anii trecuti de cat de multe urari si mesaje impersonale am primit…Mi-am dorit din tot sufletul, sa nu mai am vorbe la kil, ci sa simt de-adevaratelea gandul bun si sincer al oamenilor care ma apreciaza cu adevarat, asa cum fac si eu la randul meu, cu cei pe care ii consider apropiati. Anul acesta, mi s-a implinit dorinta! In loc de sute si sute de mesaje, am primit vreo 25-30, si telefoane frumoase, care mi-au mers la inima. Cu toate astea, ce simt eu, este ca as imbratisa cu toata puterea, oamenii carora le duc dorul.Sau oamenii necunoscuti, in ochii carora citesc iubirea.Sau oamenii raniti, in sufletul carora, chiar EU, as putea sadi iubirea.Oamenii care considera, ca lipindu-ne inima-inima in cel mai simplu si uman gest, IMBRATISAREA, putem sa devenim uuna, sa experimentam cele mai inalte si neconditionate sentimente.

Cand cineva curat si sincer te imbratiseza, indiferent de varsta pe care o ai, simti din nou copilul din tine.Copilul care nu moare niciodata in sinele cuiva, dar de care uiti datorita experientelor de adolescent si adult prin care treci.
As zice ca omul e ca o ceapa pe dinauntru. Cu cat decojesti foile mature, cu atat ajungi la miez, unde totul e fraged si proaspat.
Daca imbratisarea ta nu e corupta, daca atunci cand iei in brate pe cineva, o faci cu tot sufletul, atingi copilul si inocenta, beneficiezi si tu si celalalalt de cel mai la indemana gest terapeutic de relaxare, iertare, iubire.
Ca sa ma vindec de ura si tensiunile lui 2011, de dezamagiri si emotii negative, ca sa las energia copilului din mine sa iasa si sa danseze si sa primeasca un nou inceput, va imbratisez cu toata fiinta mea. Desi capabila de iertare, smerita si constienta, mi-a trebuit o lunga perioada de lectii intense ca sa mai fac un pas inainte. Imi pare rau daca i-am agresat pe cei din jur, cu gandul, cu cuvantul si cu fapta.Le multumesc celor care nu m-au parasit cu gandul, cu cuvantul si cu fapta.O ultima imbratisare pe 2011, si apoi deschid bratele sa primesc tot ce 2012 are pt mine !!!

Previous post:
Next Post: