Bilionar..mai multe miliarde adica..

Am tradus o poveste scurta, nu foarte spectaculara, dar extrem de reala.Oamenii cred ca e imposibil sa incepi de jos si sa ajungi departe. Dar nu e asa. Incepi de jos, si chiar ajungi foarte departe daca ai un vis, o metoda si un creier de afaceri.

Astăzi , lumea admira un număr mic de oameni, miliardari in “esenta” , care sunt la o mare înălțime . Nu crede nimeni ca  progresul lor ,a insemnat doar munca grea și dedicare,  puse in sarcina vietii, ca acestea au facut posibile  marile realizări ,pe care mulți oameni de azi doar le viseaza .

Acesti miliardari au fost candva la fel ca si oamenii obișnuiți, cautand  un demers simplu de a face bani – înainte de a găsi propria cale spre succes . Caci viata nu este doar despre găsirea tintei , este crearea de tinte , iar acești oameni s-au creat pe sine altfel,decat  ceea ce alte persoane  au făcut în viața lor . Oamenii de succes nu fac lucruri diferite, dar ei fac lucrurile diferit .

Pentru fiecare dintre oamenii care castiga acum o mulțime de bani ,care trec la diferite locuri in propriile avioane private și ambarcațiuni , au propriul  lor imperiu de afaceri , a existat un moment cand toate acestea au fost.. doar un vis îndepărtat. Erau toate, înainte de a începe primul lor loc de muncă ..un  zero . Cei mai multi dintre oamenii de succes, au început cu job uri mici – înainte de propria lor scara antreprenoriala . Drumul către realizare, a inceput cu  mai multe sarcini entry- level , cum ar fi masini de parcat , vanzari de ziare , furnizarea de alimente  , sau curatarea podelelor . S-ar putea să fie familiarizați cu toate astea acesti miliardari , iar modul în care si-au schimbat norocul a fost o noua idee de antreprenoriat ce a inceput aici,facand munca de jos.

Ei au muncit din greu de tineri, și au avut o voință puternică de a-si  îndeplini sarcina atat de perfect , inca aceasta dorinta de perfectiune intr-o munca neimportanta aparent,  a ajutat la schimbarea vieții lor și la “ideea”de avere . Pasiunea pentru munca lor și dăruirea , efortul și determinarea,  i-au transformat în  cei mai bogati din lume , reusind sa  se bucure de viața lor , cu toate experientele pe care le pot avea .

Cu toate acestea , te-ai întrebat vreodată , cum acești oameni de succes au inceput?

Mark Zuckerberg la vârsta de 29 ani are 19 miliarde dolari! Este bilionar..Pentru cei care se se îndoiau de performanța stocului public al Facebook, Mark Zuckerberg ar avea de ce râde la urmă.  El a fondat Facebook în 2004. În 2006 a renunțat la studiile sale, fără a absolvi. După tulburatoarea oferta publica initiala a companiei in mai 2012, acțiuni ale gigantului social networking revenit peste vara.Prietenul lui, Dustin Moskovitz ,tot la  29 de ani, are 5,9 bilioane dolari..

bbc

 

Mark Zuckerberg este cel care l-a ajutat , ca si  coleg de camera,  sa  înceapa Facebook. Miza de aproximativ 5%, a cuprins cea mai mare parte din averea sa, iar creșterea în prețul de vînzare a companiei din septembrie 2012 i-a ajutat la creșterea averii nete. Moskowitz a fost reporter la Wall Street Journal Cari Tuna. Împreună, cei doi prieteni ua dedicat o parte din timpul lor pentru caritate si voluntariat, care au adunat mai mult de 4,5 milioane de dolari pentru cauze care variază de la eradicarea malariei la egalitatea in  căsătorie. In trecut, Moskovitz ducea biciclete la locul de muncă..

src

Kevin Plank conduce Armour,  si este bilionar la 41 e ani..Este  un producător de frunte in accesorii de sport, în întreaga lume. Plank a început primul său loc de muncă,  cu o masina de tuns iarba, la vârsta de 10 ani când a fost în Maryland. Munca sa ii oferea  15 dolari  pe gazon la tuns, în timpul verii. El a folosit pentru a castiga in jur de 150 de dolari pe săptămână, dar apoi a plecat la  cosit peluze,  înainte de a începe să vândă bratari la Marta Show. Curând el a avut ideea cu privire la produsele Armour , cu care a devenit  un miliardar in  accesorii sport si alte  afaceri.

sc4