Manifestul unui corp fericit

Va invitmarti, 30 septembrie, ora 19, la RAWCOCO, pe strada Constantin Aricescu, 50A, la un eveniment foarte special, “Manifestul unui Corp Fericit”.
“Manifestul unui Corp Fericit” este ca un ghid de buna functionare minte-corp-suflet, bazat pe experiente, trairi si sentimente reale. Va fi un eveniment dedicat integrarii minte-corp, a ceea ce inseamna detoxifiere, exemplificand cu programul de detox cu sucuri, Happy Body Bio de la RawCoco, una dintre cele mai eficiente combinatii de sucuri si smoothie-uri raw vegane autohtone.

Va sunt alaturi, timp de 2 ore, eu, Luana , ca si comunicator TV / facilitator in evenimente de dezvoltare personala si Anca Alungulesei, creatoarea RawCoco (prima Ceainarie-Cofetarie raw vegana din Romania) si cea “vinovata” de lansarea pe piata din Romania a programului Happy Body Bio.
rawcoco19net

Eu voi impartasi din experienta si practica diverselor trenduri de cunoastere si nutritie, despre alegeri si integrarea lor in ansamblul minte-corp-emotii. Si, pentru ca am povesti interesante, voi aminti de ce am ales sa incep o cura de detoxifiere cu sucurile Happy Body Bio, si ce a insemnat acesta experienta.

Anca Alungulesei ne va impartasi informatiile de calitate despre ceea ce inseamna cu adevarat o alimentatie raw vegana, o cura de detoxifiere cu Happy Body Bio dar si despre alte retete placute si utile. Anca va impartasi din secretele pregatirii sucurilor si a smoothie-urilor savuroase si delicioase.

Intrebarile la care raspunde evenimentul nostru:

Este cu adevarat necesara o cura detox?

Exista riscuri, sau doar beneficii?

Cat slabesti intr-o astfel de dieta?

Cum se face trecerea la viata obisnuita?

De ce nu se pot face sucurile acasa?

Cum treci din punct de vedere psihologic la schimbarea alimentatiei?

Persepectiva citadina a detox-ului se compara cu cea realizata in clinica sau centru specializat?

Cu ce insotim detox-ul alimentar, ca si cel interior, emotional, sa aduca schimbari esentiale, astfel incat sa fim fericiti?

Daca si tu ti-ai pus vreuna din aceste intrebari si vrei sa afli informatii de buna calitate despre acest subiect, vino marti, pe 30 septembrie, la RawCoco si vom afla impreuna raspunsurile.

Bineinteles, veti avea parte si de un desert raw vegan, un ceai senzational si o simfonie energizanta, intr-un program a carui componenta principala este detoxul cu Happy Body Bio. In acest fel, degustam si savuram atat dialogul, muzica cat si produsele din RawCoco.
Chiar azi, ni s-a alaturat firma Coral, care ne ofera din gradina lor de condimente,salate si germeni, 3 produse cadou, pentru fiecare particpant !!!
Recently Updated4

Consumatia intra in costul biletului de intrare. Ne vom delecta cu bomboane trase in ciocolata, un smoothie savuros si cate un ceai Tulsi.
Surprize: muzica si degustari diverse.
Rezervarea unui loc la eveniment presupune achitarea unui avans de 50% din pretul total de 100 de lei.

Plata o puteti efectua direct la RawCoco, in strada C-tin Aricescu, nr. 50A, Sector 1, Bucuresti.
Telefon de contact: 0743.032.228
bun3

Previous post:
Next Post: