Mancam cu mintea ?

Sunt multe metode prin care ne putem alege modul in care ne hranim. Eu am optat – fara sa imi dau seama initial, pentru o metoda de a ma hrani …cu puterea mintii in primul rand, ci nu prin alimentatie cum ai crede…Desi mananc mult , nu ma ingras pentru ca nu cred asta, si mi-am repetat mereu ca tot ce fac este bine.
Am facut ca oricine si excese, am ales alimente proaste calitativ uneori, dar nu am facut-o regretand ca o fac, si nu am persistat in aceste greseli cat sa am costuri exagerate.
In prezent insa, preocuparea pentru o hrana PRO VIATA si ANTI AGEing, este din ce in ce mai mare.
Imi doresc sa ajung la energia perfecta prin ceea ce mananc, sa mai las placerea gustului, si visez sa ma stabilesc la un fel de a trai prin care sa rad in nas proceselor de imbatranire.
Simt uneori cum corpul meu e avid de aer curat, apa pura, mancare sanatoasa.Si asta ii ofer…Simt cum dorinta de curatare de toxine devine strigatoare la cer, si atunci caut sa raspund organismului meu cu dragoste si interes.
Am observat cum “combustibilul alimentar” este cel mai eficient in forma furnizata de natura, mancare vie pe cat posibil,nu prajita si gatitat intens…Important este ca ceea ce mananci sa fie folosit de corpul tau, pentru ca si tu esti tot un “fruct” al naturii daca stai sa te analizezi ca parte din sistem. Trebuie sa faci o reprezentare a ta direct in farfurie, si aia sa mananci! Greu de inteles, nu?
Organele sunt colectii de celule cu tipare vibrationale identice.Celulele au o mare similitudine histologica si au aceeasi frecventa energetica.Sistemul functioneaza bine, doar daca are un combustibil eficient. Si nu toti avem acelasi consum, si nu toti avem acelasi echilibru celular..Mi se pare exagerat din aceasta perspectiva, sa speram, ca o cura de slabire de exemplu, poate fi buna pentru toti! Dar aproape nimeni nu are nevoie de cure de slabire, ci doar de o viata noua, ca abordare! Orice cura inseamna o revolutie in organism si cere o adaptare. Iar incetarea curei, inseamna readaptarea la vechile tipare (obisnuinte), logic, nu?
Cand mancam e bine sa ne punem intrebarea “oare mancarea pe care o consum va contribui la curatarea corpului meu, sau la imbacsirea lui?”.
Cand mancam e bine sa nu fim doar prizonierii papilelor noastre gustative.Tot ce mancam trebuie descompus si transformat..
Nu uita nicio clipa ca mintea ta dicteaza placerea gustului, si stomacul e plin, satul, cu mult inainte ca placerea gustului sa fie satisfacuta…Placerile aduc neplaceri, deoarece nu te poti opri decat cand incep sa iti faca rau!
crist margarit.Still002