Iubire si vindecare

Ordinea se naste din hoas…
Lovitura e chemarea la a ne trezi.Orice suferinta reprezinta un mesaj la trezire.Dumnezeu o trimite nu pt ca nu am fost cuminti, ci pt ca avem sentimente si talente nefolosite.Actiunea de lovire, are inauntrul ei imboldul necesar celor adormiti(sa se scoale din atipeala, amortire…).
Atasamentul de placere sau atasamentul de abstinenta, sunt suferinte f asemanatoare…Ele trebuie puse pe calea de mijloc, restabilindu-se echilibrul, vindecarea…Echilibrul vine dupa dezechilibru.Asa ca oricine care a cazut, s-a ratacit, s-a drogat, s-a prostituat,a baut, poate redeveni intreg, poate reveni la legatura cu sinele sau si cu Dumnezeu.
Orice gresala, vina, pacat, sunt parte din haosul care naste ordinea.Vindecarea inseamna fuga de extreme …Nu mai cautam in exterior, cautam in interior, ascultand inima si unind-o cu mintea.Cu cat e viata mai agitata, cu atat mai mult trebuie cultivata linistea, rabdarea, tacerea.
Ultima lovitura pe care am simtit-o m-a durut tare si m-a lasat cu un sentiment de amaraciune.Ce gresesc de primesc d-astea? E intrebarea pe care ne-o punem mereu cand e ceva rau…
Acum aleg sa spun…”Multumesc pt lovitura, m-am trezit! Vad cate talente iroseam, cate sentimente risipeam, cat insisitam sa merg pe drumuri inchise…Multumesc Doamne ca ma lasi sa vad cat de mare e lumea, cat de multa iubire e in ea, cat de multe alte persoane au nevoie de mine !”
Daca nu ai simtit iubirea, e greu sa o cauti si sa o gasesti. Cand ai vazut-o cu ochii tai…Cresti mare, iti doresti si tu o iubire adevarata, pretuire reciproca, armonie si libertate de exprimare in doi…Ca sa poti impartasi asta, trebuie sa iti doresti tu intai, pt tine…
Pacea mintii si a inimii, va face posibila IUBIREA.Cine e capabil sa transmita si sa experimenteze recunostinta, iertare, abundenta, compasiune, poate da si primi iubire…Cine poate fi afectuos si bland, acela poate spera sa traiasca in armonia si nesfarsita intimitate a tot ceea ce se petrece bun intre femeie si barbat.
Abandonand conditionarile ego-ului, lasi vointa lui Dumnezeu sa se manifeste in tine.Eu asta simt si im doresc.Darul iubirii, e sa te simti o mana tamaduitoare care imbratiseaza si vindeca la celalalt, propriile rani. Iubind, te vindeci, si vindecand ai o nesfarsita iubire la picioarele tale.

Previous post:
Next Post: