Impleteste-te ruseste!

 

Impletitura ruseasca este una dintre cele mai formidabile coafuri posibile. Spunem asta deoarece o astfel de coafura este extravaganta, dar si foarte practica in acelasi timp, pentru ca poate sa-si mentina forma chiar si cateva zile la rand.

Pentru a va putea bucura de astfel de coafuri impletite, trebuie doar sa aveti un par suficient de lung, iar asta inseamna, incredibil, doar minim 4 centimetri. De aici incolo, trebuie doar sa va lasati pe mainile iscusite ale profesionistilor in impletituri rusesti de la Oksana Salon – singurul salon din Bucuresti specializat in acest domeniu.

Oksana realizeaza peste 200 de tipuri de impletituri rusesti, adaptandu-le lungimii si culorii parului . Unele modele se vor potrivi blondelor, altele brunetelor, iar cateva sunt foarte bine evidentiate de nuantele roscate.

Impletitura ruseasca este cu siguranta o coafura fara varsta, care poate fi purtata de la fiica, la mama, pana la bunica. Este o coafura potrivita pentru orice ocazie, atat in activitatile cotidiene, dar mai ales atunci cand trebuie sa participati la un eveniment special, unde cu siguranta ca o astfel de pieptanatura se va evidentia si va va pune pe dumneavoastra in valoare.