Comunicat C zero – prima masina electrica

“Luana Ibacka, prezentatoarea emisiunii „Cunoaste, viseaza, iubeste” de la Prima TV promoveaza de cateva luni de zile un stil de viata sanatos, bazat pe o gandire noua, care reprezinta up-grade-ul necesar vietii actuale.

„Hrana, preocuparile, comportamentul, modul in care alegem sa cheltuim banii, se schimba pentru cei care doresc sa intampine viitorul in deplina siguranta. Drept urmare, momentul in care am facut cunostinta cu C-Zero am realizat cum se poate pasi pe un drum nou, ca si consumator auto, ca sofer cu pretententii sau ca fan al trendului ecologist.

Daca pot dezvolta succint aceste trei directii, pot spune ca atunci cand am urcat la volanul masinii am realizat instant ca autotusrismul este o inovatie : senzatia este total diferita de alte experiente ale sofatului, intrucat ai de-a face cu o masina care efectiv zboara! Am accelerat, si in cateva secunde am ajuns la peste 70 km/h…si totul intr-o liniste deplina.

Eram constienta ca nici nu consum combustibil si ca nu produc noxe. Deci, esti un consumator auto, fara consum, care plutesti ca pe o perna de aer, intr-un habitaclu elegant, inchis ermetic, care te izoleaza total de exterior.

Chiar si constiinta faptului ca nu poluezi mediul, te face sa te simti un mic erou, pentru ca atunci cand doar vorbesti despre un lucru, dar nu il infaptuiesti, nu iti creaza aceeasi bucurie.

Am mers cativa km, si apoi am dat drumul la muzica. Incredibil… Parca aveam loc rezervat intr-un showroom audio… Conducand pe muzica aceasta masina usoara si rapida, am avut senzatia ca zbor… A fost cel mai frumos test drive la care am participat vreodata”, a spus Luana, dupa experienta cu C-Zero.”