Cel mai tare cadou de ziua mea

In urma cu cativa ani doream sa fac un produs nou, care sa aduca profit activitatii mele profesionale, si un beneficiu unic tutor celor care vor sa faca unei persoane dragi o surpriza de exceptie.
Ideea era ün film despre tine, un colaj video de testimoniale si urari din partea celor mai semnificative persoane din viata ta, care sa faca o analiza succinta a personalitatii sarbatoritului, si eventual sa depene amintiri comune.
Pe langa fantasticile replici pe care prietenii sau familia le dau la intrebarea “cum il/o vezi pe…?”, si pana la “ce crezi ca ii lipseste si merita sa i se intample in anul ce urmeaza”, ai ocazia unica (tu ca sarbatorit), sa le vezi fetele celor mai importanti oameni din viata ta, atunci cand tu nu esti cu ei, si ei vorbesc despre tine. E de neinchipuit asta, si dealtfel, daca nu ai o camera ascunsa pe undeva, nici n-ai cum sa afli asa ceva..
O surpriza mai frumoasa decat o analiza a “cum te vezi tu prin ochii altora”, nu exista..E la fel ca o astrograma, o previziune, sau o sedinta de psihanaliza.Se dezvaluie multe…Camera nu minte atat cat se crede..Privirea, vocea, mimica, transmit emotiile celor care te iubesc…
Nu am reusit sa promovez acest produs video aniversar, si nici piata nu si l-a dorit suficient..E multa munca, organizarea listei, acceptul tuturor si sincronizarea de timp, plus costuri de filmare, editare si transport de colo, colo..te fac sa ti se para usor sa cumperi ceva de la mall…
Ma resemnasem, ba chiar uitasem de ideea minunata de a face videoclipuri aniversare…Pana cand..
Altcineva, a prins din zbor gandul meu aruncat in univers sub aceasta forma, si..chiar de ziua mea am devenit BENEFICIARA unui reportaj-editie speciala!
Acest ” altcineva “este chiar echipa mea ..Ii recunosc, deoarece gandesc la fel ca mine, si avandu-i simt ca vara asta pot sa am chiar si un concediu:) Si ca viata asta e facuta ca orice gand pui azi, peste un timp sa devina un arbore frumos, in curtea ta, in spatiul universal!
Nu mai ma gandesc la afacere vazand pe pielea mea cat de putin conteaza uneori tehnica, lumina, filmarea, pe langa faptul ca o vad pe mama si sora si fiica si prietenii povestind asa frumos despre mine, si oamenii din anturajul meu, etalandu-si umorul si creativitatea atat de spontan..Sufletul, iubirea si prietenia isi vor gasi mereu calea de a se exprima..
La 46 de ani ma simt ca un copil la cofetarie, stiind ca acea cofetarie e a mea…

Previous post:
Next Post: