Ce regreta omul inainte sa moara?

1. Mi-as dori sa fi avut curajul sa-mi traiasc viata in functie de ce-mi doream eu, nu de ce isi doreau altii pentru mine. Acesta este regretul pe care cei mai multi oameni ii au inainte de a-si da duhul. Regretul ca nu au avut curajul sa lupte pentru ceea ce isi doreau.

2. Imi doresc sa nu fi muncit atat de mult. Pe patul de moarte oamenii regreta ca au ratat evenimente importante din viata lor petrecandu-si timpul muncind. Copilaria copiilor, sarbatorile petrecute in familie si concediile petrecute cu cei dragi se afla pe lista lucrurilor pe care le-au ratat din cauza job-ului.

3. Imi doresc sa fi avut curajul sa-mi exprim sentimentele - multi oameni isi suprima sentimentele pentru a evita certurile cu cei din jur. Si asa se nasc resentimentele si frustrarile, care te impiedica sa fii fericit.

4. Mi-ar fi placut sa pastrez legatura cu prietenii. Adesea muribunzii regreta ca nu au acordat sufiecienta atentie relatiilor de prietenie, care s-au pierdut in timp. Pentru ei e prea tarziu, pentru tine insa nu!

5. Imi doresc sa fi facut tot posibilul sa fiu fericit. Adesea ne punem in calea propriei fericirii, incarcandu-ne cu fel de fel de ganduri negative care nu fac altceva decat sa ne impiedice sa fim fericiti.

 

sursa :http://www.thehollywoodgossip.com/

As adauga la Aceste 5 referinte  , inca 5, pe care le eu una, as vrea sa nu le regret cand ma voi lasa pe mana ingerilor : SA  FI SPUS TE IUBESC DE CATE ORI AM SIMTIT, SA FI STAT LIPITA IN DANS, IMBRATISARI SI DRAGOSTE CU CEI DRAGI, SA FI FACUT LA TIMP TOT CE MI A STAT IN PUTERE SA ADUC UN BINE IN JURUL MEU, SA SADESC SI SA RODESC IN VIATA CEVA SANATOS SI VALOROS, SA FIU O PERSOANA DESPRE CARE MOARTEA SA NU POATA SPUNE CA E BUCUROASA CA MA IA, PENTRU CA MULTI AU NEVOIE DE MINE !